ontedi Hocam anladım fakat mesela neye göre ayarlıcaz mesela diyelim max-width : 767px demişsiniz ya 768 px olunca o kutu 1000 px mi olacak yine ekrana sığmayacak yani bana tablo gibi birşey lazım şöyle izah edeyim
max-width : 1000 'de sayfa boyutu 960px olsun
max-width : 767 'de 650px olsun
gibi gibi işte bunları tek tek yapabilmek için onların boyutlarını mobil platformların boyutlarını vs. öğrenmem lazım bunun gibi birşey gerekli mesela ekrana sığmadı alt satıra alması için ne yapmalıyım ? Tam böyle düzgün bir kaynak bulsam ya da birisi responsive kodlarken video çekse çok güzel olur Abdullah Mara adlı bir kişinin youtubede video serisi vardı bununla ilgili videolarını kaldırmış mesaj attım açmayacakmış yanlışlık varmış yeniden çekicem falan dedi, onu bekleyene kadar biraz ilerlemem lazım eğer müsaitseniz skype den bir akşam ufak tefek yardım ederek anlatabilir misiniz ? Yaptığım bir kodlama var onu mesela responsive yapalım yalnızca bir bölümünü yapsak gerisini zaten anlarım diye düşünüyorum :)
yardımınız içinde ayrıca teşekkür ederim
fikridayi Hocam bootstrap kullanmak istemiyorum nedenini bilmiyorum bir türlü ısınamadım ona herkes öyle yapıyor yani kodlarımın içinde bootstrap olmasın 100% kendim birşeyler yapayım istiyorum tasarımdan kodlamasına entegresine vs. herşeyi ile kontrol etmek yapmak istiyorum bootstrap ın grid sistemini kullanarak birşeyler yapmak istemiyorum o css kodlarının içinde col-xs tarzında kodlar nedense rahatsızlık veriyor yeniden yazmak keyif ve zevk veriyor, eğer mantığını anlarsam kendi grid sistemimi hazırlayabilirim, bootstrap tarzında bana daha uygun ve istediğim şekilde birşeyler hazırlayıp onu kullanabilirim diye düşünüyorum :) Yorumunuz için teşekkürler