"Operatör telefonu alınmaz" bu cümleyi bende operatör telefonu kullandıktan sonra doğruladım. İnanılmaz bir şekilde telefon ürettiriyorlar. Yetenek bu! Yani isteseler bu kadar kötü telefon üretemezler. Her ne kadar ZTE gibi markalar üretse de bi şekilde kullanıcıları kazıklamayı başarıyorlar.
Yapabileceğiniz pek bir şey yok ne yazık ki. Ya servise götürüp baktıracaksınız, ki bu tüm sorunları çözmeyecek. Ya da yeni bir telefon alacaksınız. Biliyorum operatör telefonları insana kafayı yedirtiyor.
Yapabileceğiniz pek bir şey yok ne yazık ki. Ya servise götürüp baktıracaksınız, ki bu tüm sorunları çözmeyecek. Ya da yeni bir telefon alacaksınız. Biliyorum operatör telefonları insana kafayı yedirtiyor.
Aynen öyle. Mağduriyeti servis çözemez, yine aynı durum olacağı belli. Belki suçlusu ben olacağım da servis bile kabul etmeyecektir. Cazgırlık genlerinde var.
hata başta sizde operator telefonu alan kaç kişi görülmüş , güvenmediğiniz bilmediğiniz şeyleri almayın bu olay adrese gitmek gibi bir şey biri uzun yol yanı pahalı diğeri bilmediğiniz yol ucuz, bilmediğiniz yola girerseniz nereye çıkacağınız belli olmaz operator telefonları donanımsal ve yazılımsal eksik telefonlar mucize beklemeyin