ilkanbalkan adlı üyeden alıntı
Ben hevesinizi kırmak istemem ama tutacağını sanmıyorum. İsim kısa ve aşırı anlamsız. Klavyede de yazması dert.Siteye baktım, tema sade ve iyi. Logo akılda kalıcı şekilde yapılırsa ortalama bir hale gelebilir.
Teşekkürler hocam dürüst olduğunuz için :) Logo nasıl bir şey olmasını önerirsiniz?
Ek Olarak:
"Tutar mı?" Sorusunun cevabı sensin. Ne kadar fazla ilgi gösterirsen siteye, ne kadar fazla iyileştirmeler yaparsan her geçen gün büyürsün.
Ek olarak bu sistem radikal'da mevcut. İsteyenler kendilerine özel yazarlık sayfası açıyorlar. Yazılarını paylaşabiliyorlar.
Sitenin içeriği çok fazla olması lazım. Ve reklamını da iyi yaparsan neden olmasın?
SEO gibi ince ayarları da söylememizi bekleme. Madem büyük işler peşindesin bunların zaten mutlaka olması lazım.
Ek olarak bu sistem radikal'da mevcut. İsteyenler kendilerine özel yazarlık sayfası açıyorlar. Yazılarını paylaşabiliyorlar.
Sitenin içeriği çok fazla olması lazım. Ve reklamını da iyi yaparsan neden olmasın?
SEO gibi ince ayarları da söylememizi bekleme. Madem büyük işler peşindesin bunların zaten mutlaka olması lazım.
Anladım hocam. Yorumlarınız için çok teşekkürler :)
Bu arada birşey sormak istiyorum. Google'ye site ismini arattığımda mesela "Twitter" En üstte kendisi ve onun altında alt sayfaları çıkıyor. Bu hite göre mi yoksa birkaç ayarla olabilecek birşey mi?