Arkadaşlar merhaba,
Hemen hemen hepimizin en az 1 sitesi var. Sitelerimizin de en büyük ihtiyaçlarından biri görseller, bannerlar, reklam bannerları vb.
Ancak hepimiz photoshop, illustrator, corel vb. programlar kullanmayı bilmiyoruz, veya ihtiyacımız olduğu an program yüklü olmuyor, veya zamanımız olmuyor.
Bir script satın aldım, şuan Türkçe'leştirme, tasarım özgünleştirme ve optimize etme aşamasındayım ancak paylaşmaya karar verdim.
Scripte buradan ulaşabilirsiniz :
http://www.creafe.net/banner/
Bu yazıyı daha detaylı olarak ve görsellerle anlatıcı olarak güncelleyeceğim, ancak linkten baktığınızda gayet kullanımı rahat bir görsel oluşturma scripti olduğunu göreceksiniz.
Herhangi bir fotoğrafı , resmi yüklüyorsunuz, üzerine hızlıca yazı, şekil, efekt, etiket vb uyguluyorsunuz, istediğiniz boyutlarda büyütüp küçültebiliyorsunuz, hatta kendiniz de çizim yapabiliyorsunuz, işiniz bitince de hızlıca indirebiliyorsunuz. Font seçimleri, renk seçimleri vb çok fazla özelliği var basit olmasına rağmen.
Script hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum, eksik kısımlarını , geliştirilebilir kısımlarını söylerseniz memnun olurum.
Dediğim gibi daha sonra buradan oluşturduğum bannerları vb mesaja ekleyeceğim, ne kadar kullanışlı olduğunu göreceğiz, siz de oluşturduklarınızı eklerseniz diğer kullanıcılara örnek olabilir.
Not: responsive değil.