-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bazı insanlar yetenekleri olmadımı " bayandan " kelimesini kullanır.. Onlara sorarsanız bayanlar daha titiz, temiz iş yapar falan derler .. Alakası yok . Size katılıyorum........ Düzgün yapılan işin bayanı erkeği yani CİNSİYETİ olmaz.... O yüzden ben bayandan kelimesini görünce direk yüzümde alaycı bir gülümseme belirip, kabiliiyetsiz biri ile başbaşayız galiba diye düşünür ve ne konuyla alakalı ise asla okumam çıkarım hemen ... Bayandan kelimesi itici bir kelimedir aslında, yazan kişilerin bu tür izlenimden haberi yok ya da varda umursamıyorlar :D ...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Çok konu gördüm, daha bu kadar isabetlisini görmedim. Ağzınıza, elinize, kolunuza sağlık. Üstüne ekleyecek kelimem yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Eğitim
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Illinois Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, kadınların makale yazarlığı konusunda erkeklerden daha başarılı olduklarını ortaya koydu. Araştırma için 139 kadın ve 139 erkek yazar seçildi. Deneklerden, belirlenen 25 farklı konuda makale yazmaları istendi. Yazılan makaleler çeşitli bloglarda yayınlandı ve bunların okunma, sosyal ağlarda paylaşılma ve yorumlanma sayıları incelendi. Ve görüldü ki kadınların yazdığı makaleler daha böyle güzel. Baya güzel yani çok üst düzey makale oluyor. Bunun düzeyini erkekler de öğrenmesi lâzım. Fazla güzel yani. Hani bazı makaleler okuyoruz Mahmut! O kadar üst düzey değil.
Kısacası bayanların daha iyi makale yazdığı ya da yazacağıyla ilgili elimizde bir veri yok arkadaşlar. Daha doğrusu makale yazarlığının cinsiyetle uzaktan yakından bir alakası yok. İyi makale yazan insanlar var. Bunların arasında kadını da var, erkeği de. Bu nedenle makale yazarlığı gibi bir konuda cinsiyetin ön plana çıkarılması hoş değil. Bayanların daha yatkın olabileceği yazı alanları elbette olabilir. Ancak genel bir hizmet söz konusuysa başlığı açan arkadaşımızın serzenişi son derece haklı.
Bu arada henüz kimse "Erkekten makale" başlığı açmamış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu konunun altına imzamı çakarım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
memur
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
bayanla erkekle yürümez bu işler arkadaşlar bayan yazsın kalitesiz yazdıktan sonra ondan bir daha yazı almazlar
ama erkekten makale yazmıyor diye kimse de kaliteli bir yazarı görmezden gelemez
şunu da söylemek gerekir ki bu forumda ve ya başka forumlarda art niyetli insanlar yok mu? Tabi ki var. Hatta bu tür bir siteden sırf bayan olduğu için kendisine makale yazma benimle konuş sana para vereyim diyen insanlar da var
bu insanları bir kenara bırakırsak cinsiyet değil kalite konuşsun yazılarımızda gerisi fasa fiso