Dün bakamadım gruba, neler olmuş böyle ben yokken :)


Emre adlı üyeden alıntı

Yazburaya 'nın sahibi çocuk sanırım? Yazılan yoruma baksanıza ben böyle yorumu ilk defa onayladım ve gülmekten çaktladım :))) Çocugun derdi elli oldu. Yapılan emeğin karşılığını bir saniyede böyle cevaplamış helal olsun :) Şahsen böyle yorumlar yazılacaksa ben çıkayım :) Çünki böyle yorumlara ihhtiyacım yok benim.

Başka konulara bakacak olursanız 2 - 3 saatimi ayırarak yazıyorum ve bunu okumadan sırf ' yorumu göndereyim, benden çıksında gerisi umrumda değil ' tavırlarında yorumlar atılıyor :) 1 haftada atacağınız topu topu 3 tane mesaj [COLOR=Red]yazık günah emekleri böyle çiğnemeyin.[/COLOR]

Yazburaya 'nın sahibi kim bilmem etmem ama bir daha böyle yorum atacak olursa gerçekten sitesine yorum atmayacağım. Bilgisi olsun

Yada konu içeriğindeki kuralı ele alacak olursam, yorumu bir dahaki sefere yok sayar taki düzgün bir yorum yapana kadar onay vermem kendisi burada uyarı alır.



Sorunlarınızı iki kişi arasında çözmeye kalkarsanız grubun düzenini bozarsınız, buna da ben izin vermem. Kural gayet açık, mantıklı olmayan ve rastgele atılmış bir yorumu blog sahibi olarak silme, görmezden gelme hakkınız var. Ama daha önceden de dediğim gibi bu hakkınızı kullandığınız zaman bana haftalık geri bildirimler de yapmalısınız ki ben de yorum sayısına göre gerektiği zaman ceza vereyim.

Birisinin yorumundan, tavrından, blogundan şikayetçiyseniz sorunu benimle paylaşın, yönetici olan benim, sorunu elbet çözeriz ;)



Emre adlı üyeden alıntı

arkadaşım merhaba;

kişisel siteme yaptığın yorum spam olarak geçiyor. Bilgine.


Emre bana dediysen, dinamik IP kullanıyorum, Türk******* bazen AntiSPAM eklentiler tarafından spam olarak görülen IP'leri kullanıcılara atayabiliyor.. Sebep bu olabilir :) Ama sürekli bir durum varsa tekrar bilgi ver lütfen bana.


mstfturk adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar yaklaşık 5 defa bu konudan söyledim,bunu yapan bazı arkadaşlara da özel mesajla bildirdim. Bundan sonra siteme yorum yaparken misal, site adresi ehliblog.com yorum yaparken ismine Ehl-i Blog yazarsa, yani site adresinin anahtar kelimesini isim yerine yazan olursa yorumları onaylanmayacak. Haftalık raporda da yorumun yapılmadığı belirtilerek uyarı alması sağlanacak. Bu ne be kardeşim. Yorumların arasında Teknoloji Blogu diye adam var. Eğer böyle bi dayanışmaya sitenizi yazdırdıysanız hakkını verin. Haftada 3 yorum yapacaksınız cılkını çıkarıyosunuz.

Sözüm ad soyaddan oluşan kişisel bloglara değil.
Ben yorum yaparken mstfTurk kullanıcı adını kullanıyorum. Her sitede, her forumda bu adı kullanırım. Rahatsız olan arkadaşlar varsa değiştirebilirim.


Bu konuda grupta herhangi bir kısıtlama yok. O kişi gruptan biri olmasaydı ve blogunuza denk gelip yorum atsaydı da silecek miydiniz yorumu veya yorumdaki isim alanını? Her şeyden önce böylesi bir durum etik olmazdı değil mi?

İsim alanını yorum yapan kişi tercihine göre doldurabilir, sitesinin anahtar kelimesini de yazabilir, kendi adını da; ama kurallar size böylesi bir yorumu onaylamama hakkını vermiyor. Tercih sizin, onaylamamanız durumunda tespit edilirse uyarı alabilir veya gruptan çıkarılabilirsiniz.

Maziliguney adlı üyeden alıntı

Yorum değerlendirmelerini her pazartesi yapsak nasıl olur?
(Malum yorum atma süreleri 1 hafta sürüyor o yüzden eksik değerlendirilmiş olmasın kimse ;))


Standard periyod belirlemek güzel bir fikir :) Pazartesi de uygun, bu konuda bir toplu mesaj geçeyim grup üyelerine..