Metin adlı üyeden alıntı

Head tagından önce şunu eklersen sorun çözülecektir;

Bu kod ile birlikte, linki yazdığınızda direkt buraya atadığınız resim görünür. Yani Facebook'un önerdiği resimler arasından makalenizle alakalı olanı seçmek zorunda kalmazsınız.

Buna ek olarak; siz linkinizi Facebook'ta paylaştınız ve görsel çıkmadı. Kodları değiştirdiniz ve tekrar denediniz, yakın bir zamanda denerseniz sonuç vermeyecektir. Çünkü Facebook burada cache uygulayacak, ve bu link en başta fotoğrafsız paylaşıldığı için bir süre, siz doğru kodlama yapsanız dahi görsel gösterilmeyecektir.

Kodu ekledikten sonra, Facebook üzerinden paylaşmadığınız bir link ile test etmenizi öneririm.

Örnek için Lokuf.com üzerinden herhangi bir linki test edebilirsiniz.

Dediklerinizi yaptım. Farklı linkleri denedim ama yine olmadı. Heralde biraz beklemem gerekiyor.

Atakan adlı üyeden alıntı

@Metin'in de dediği gibi kodu deneyiniz. http://wmaraci.com/forum/sosyal-aglar/facebookta-yazinizi-paylasinca-resim-ayni-ciksin-ister-misiniz-3727.html paylaşmıştım zaten : )

Ya ben hep aynı resim çıksın istemiyorum. Sonuçta sitemde iç mekan tasarımları paylaşıyorum onların önizleme olmasını istiyorumki daha çok tıklansın :)
+ Hiç denemediğiniz bir linki deneyin, daha önce denediğiniz bir link ise cache uygulamasından (facebook) dolayı yenilemiyor ya da geç yeniliyor / tarıyor.