Kingjames adlı arkadaşım, yaşımı sormussunda, bu işler yaşla olmuyor malesef..Ben senı 20 yaşındaki bir çocukla tanıştırırım dünya tarıhini yalar yutar karşında....Kalkmıssın devlet şu an hem iç , hem de dış güçler ile ugrasıyor demişssin bana! Güzel kardeşim terorü ben mi yarattım 10 yılda bana söylermısın ? şehirlerin altına bombalar döşenirken bildikleri halde seslerini çıkarmayarak onlarca şehidin ölmesine neden olan benmiyim ? Açılım saçmalıgı adı altında, pkk lılar kışlaların önunden geçerken ana avrat askere küfür ederken, dag dan ınen pkk lı ıle vali kebab yerken söyleyecektin sen bu sözleri...

Tabıkıde devlet teror ıle mucadele ederken arkasında duracagız, devlet baska, iktidar baska. biz iktidar için degil devletin bekası için pozisyon alarak iktidarın arkasındayız su an ...Yarattıgın teror ile şimdi böyle mucadele edersin işte..İstedigin komutan ıle konus, istedıgın gazete küpürünü arastır, akp bu ulkeye geldıgınde teror bitmişti haberin var mı senın ?

Ayrıca kalkıp demişssinki akp den baska partimi var oy verelim ! evlenecek karı bulamayınca bülent ersoyamı gidiyorsun hemserim ? oy verecek parti yoksa eger git ekmek partisine,peynır partisine oy ver.İlla ki güçlünün yanında yer alacaksın dıye birsey yok. git arastır 50-60 bin oy alan adam gibi partileri ve felsefelerini..

Akp zamanında feto ıle bir olup bu ulkenın onurlu subaylarına kumpaslar kurarken,karılarının yatak odalarına gızlı kameralar yerleştirip iftiralar atarken, bu davaların savcıları biziz ve darbeciler cezalarını çekiyor diyenlere oy vermek içinden geliyorsa meydan senın buyur..Ne olacak içeride acısından vefaat eden subayların dışarıdaki öksüz kalan çocukları hiç düşündünmü ?

Bu milletin gazetecilerine , sanatçılarına, öngörülü insanlarına sırf muhalefet oldukları için teror damgası vurarak içeri atanlara oy vereceksen buyuır meydan senın..

Hiç bir hukuk tanımayan, mahkemelerin ve anayasanın aldıgı tum kararları çigneyerek kafasına göre kanunsuzluk yapan bu partiye oy vereceksen buyur arkadasım.

Yapılan hırsızlıkları, balya balya paraları, para sayma makınalarını, 600 bınlık kol saatlerını, sıfırlama tapelerini,adam kayırmacılıgı, ihale yagmacılıgını,yandaş kayırmayı yuregine hazmettiriyorsan buyur meydan senın..

Bir cumhur baskanının , cumhur baskanlıgı yemıni etmesine ragmen o yemıni çigneyerek meydanlarda akp ye oy ıstemesını adalete ve esitlige sıgdırıyorsan eyvallah

Buldukları her fırsattta başta bu ulkenın kurucusu Ataturk'e hakaretler eden, cumhuriyete türlü yakıştırmalar ve hakaretler edenlere oy verin siz, ben vermem

Bu ülkeyi mezhepçiler yönetiyor arkadasım..sıkıysa onların mezhebinden olma, ya alevi olur ucube dinine taparsın yada dinsiz olur puta taparsın


Bu milletin yarısı bu partiye oy vermıyorsa keyfinden degil arkadasım..Vicdanı olan,hukuksuzluga ve adaletsizlige gelemeyen, manevi degerlerine baglı hiç bir vatandas bu partiye oy vermez..