-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnternet Danışmanı
-
-
Ad Soyad
Ş** N**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Merhaba Wmaracının muhteşem üyeleri (gerçekten muhteşemsiniz)
Aylar önce tabiri caizse "Domain Avcısı" oldum :) Oldum olmasına ancak baktım Türkiye koşullarında domain sektöründe tutunmak çok zor.Bende bir şekilde elimdeki domainleri elemeye başladım (ya satmaya çalıştım yada gözden çıkardım)
Elimde portföyümden kalan kaliteli domainlerimi tutmaya devam ettim.Aslında belirli bir ücret teklif edilse bazılarını yine satmayı düşünebilirim."Domain Avcılığından" erkenden R yaparak büyük bir maddi çöküntü yaşamaktan kurtuldum diyebilirim.(Günde 150 TL'ye varan domain alımı yaptığım oldu çünkü çok güzel domainler düşüyordu ya da bana güzel gözüküyorlardı)
En sonunda ben elimde kalan domainleri projelendirmeyi göze aldım.Hepsi birer bebek gibiydi gözümde ve gerçektende anlamlı projeler çıkıyordu (kafada taslak oluşuyor ancak hani uygulama ?)
Şimdi sizlere domainlerimi belirteceğim ve bunlarla ne yapılabilir konusunda fikirler önermenizi isteyeceğim.
1-) hesapsat.com
2-) uzmanbroker.com
3-) indirdin.com
4-) optimizasyoncu.com
5-) anindamuzik.com
6-) itemtakas.com
7-) oyunpvp.com
8-) cikansorular.com
Sizlerde bilirsiniz bizler internete aşık insanlarız.Tüm işimiz bunlardan ibaret ancak ilgi göstermeyince üzülüyoruz tabii ki Abilerim,Kardeşlerim,Dostlarım sizin yukarıdaki domainler hakkında düşünceleriniz nelerdir ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Hepsat firma tanıtım sitesi olabilir. Yada sahibinden gibi bir platform
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sıradan
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
İndirdinden program sitesi olur
da pa sorgula
60423
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam hepsi birbirinden güzel domainler. hepsini sıralayın illaki teklif sunarlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
çıkan sorular üzerine subdomainler le ehliyet sınavları, kpss zart zurt çıkan sorular şeklinde işlem uygulanabilir. Diğerlerini pek gözüm tutmadı daha doğrusu benim ilgimi çekmedi. 2015ehliyetsinavi.cikansorular.com LGSde.cikansorular.com vs vs
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
@narinhosting yanlış okumuşum :) hepsat da iyi ama :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
Arama motorlarına tam uyum sağlıyorsunuz hocam neden uyum olmasın. Bugün mynet tamamen sub üzerine. Şimdi Kpps de çıkan soruları arayacam mesela, kpssde.cikansorular.com bence super olur hemde biraz calısmayla cok guzel yerlere gelirki kesinlikle satmayıp değerlendirin. Anahtar kelimeleriniz: çıkan sorular, kppsde çıkan sorular, ehliyet sınavında çıkan sorular gibi olursa birde, inanın tadından yenmez Ah tam prof değiliz az çok seocu birinin eline düşecekki bu domain guzel para kaldırır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Çıkan sorular çok kral domain sıkı emekle çok iyi iş yapar.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)