Merhabalar, forumda henüz 1 aylık bir yeni üyeyim. Foruma ilk üye olmakta olan amacımda ki gibi makale yazımı ve editörlük işi olarak yoluma devam etmekteyim. Ayrıca tüm hizmetlerimi müşterilerimden aldığım iş şartları doğrultusunda internet kafeden müşterilerime hizmet veriyorum.

Şimdi buraya bu konuyu açmamda ki sebep, tabi ki kendi şahsi menfaatlerim için açmadım. Forum içerisindeki üye olan, tüm sevgili küçük ve büyüklerimden karşınızdaki insana saygı duyulması konusunda biraz eksikliğinin olduğu kanısına vararak açma gereği duydum.

Bugün ve daha önce başımdan geçen bir kaç olaydan sonra, forum içerisinde yer alan bazı üyelerin karşıdaki insana saygı konusunda biraz eksik olduğu görüşüne vardım. Forumda karşı insana saygı duyulmasında ki olay, biraz forumdaki üyelik geçmişi ve ticaret puanına bakılarak değerlendirme alınmaktadır. Tabi ki üyelik geçmişi ve ticaret puanı önemlidir, üyelik geçmişi ve ticaret puanı dikkate alınarak işlemler yapılmalıdır. Ancak şunu da bilmelisiniz ki, sizde bu foruma geldiğiniz zaman ticaret geçmişiniz yoktu.

Bir yeni doğan bir bebek düşünün, konuşmayı bilmiyor, yürüyemiyor, yemek yiyemiyor ve kısacası her şeyi yapabilmesi için birilerine muhtaç durumda. Soruyorum sizlere bu bebeği hiç bir şeyi bilmiyor diye, elinizin tersi ile itebilir mi siniz ?

Burada size anlatmak istediğim şu sevgili büyüklerim ve küçüklerim. Ne olursa olsun karşınızdaki insanın görüşüne saygı gösterin. Sizden sadece bunu rica ediyorum. Kimisi kırmızı sever, kimisi beyaz. Beyaz seveni neden kırmızıyı sevmiyorsun diye eleştirmeye hakkımız olmadığı gibi, karşınızdaki insana ticaret puanı yüksek, moderatör veya admin olduğu için değil, insan olduğu için saygı duyarak değer verin.

Nasıl ki forum içerisinde konulmuş kurallara göre ticaret işlemlerimizi yapıyorsak, bunu birazda karşımızdakine saygı duyarak yapmak zor olmasa gerek.

Her zaman kendi pencerenizden bakmayın, biraz kendi pencerenizi kapatarak kaşı tarafınızdaki insanın penceresinden hayata bakın.

Sevgili forumdaki üye olan küçüklerim ve büyüklerim biliyorum kısada olsa bu yazıyı okumanız için vaktinizi aldım.

Hakkınızı helal edin.

Saygılarımla,