Hocam ne alakası var yalan söylemekle onu anlamadım? Sonuçta bu bir reklam altında reklam ibaresi mevcut. Ayrıca sitesine googleadsense ya da başka bir reklam ekleyen herkes bu mantığa bakarak günde binlerce kez yalan söylüyor oluyor. Türlü çeşit reklam yayınlanıyor insanların internetteki tercihlerine göre. İnsanlar yayınlar ya da yayınlamaz bu kişisel bir tercihtir ve yayınlayanları yalancılıkla suçlamak yersizdir. Bazılarına 2 tl geliyor bazılarına 35 tl bazılarına 50 tl . He adam diyorsa benim parayla pulla işim olmaz ben bu siteyi yeşillik olsun diye kurdum hiçbir ticari beklentim falanda yok o zaman reklama hiç bulaşmaması hepsinden hayırlı.
Aynı içeriği başka sitede görünce yakınan biz değil miyiz? Ya da başka tamamen kopyala-yapıştır yapınca Google açısından iyi olmuyor bu diyen biz değil miyiz :) Bu da ayrı mesele. Sonuçta yüzlerce site aynı başlık ve aynı içeriği yayınlıyor.
Çok şükür para uğruna ne böyle birşeyi yayınlamayı aklımdan geçirdim, ne de yayınladım :)
Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana kırmızı VAIO'yu seçti.
Sizin tercihiniz tabi, karışmak haddime değil. Yazı hoşuma gitti ve hemfikir olduğum için paylaştım.