Anlamadım galiba çok dalgınım bu sıralar ..
Yine diretiyorum sanırım ama yazıyorum tekrardan...
-Biz Ece Sükan'ın video çekip sony'i tanıtım reklamını anlaşmalı firma(bumerang) ın teklifi ile sitemizde copy paste olarak yayınlıyoruz ve okurlarımız görüyor buna tıklayıp katılıyor bunda kandırmaca olan ne ?
Yine diretiyorum sanırım ama yazıyorum tekrardan...
-Biz Ece Sükan'ın video çekip sony'i tanıtım reklamını anlaşmalı firma(bumerang) ın teklifi ile sitemizde copy paste olarak yayınlıyoruz ve okurlarımız görüyor buna tıklayıp katılıyor bunda kandırmaca olan ne ?
Bunda kandırmaca olan şey aşağıda alıntı yaptığım metini yayınlamamız.
Sony, en renkli VAIO serisi için Ece Sükan'la güzel bir işe imza attı. Ünlü moda ikonu Ece Sükan, benim bloguma yakışacak olan rengi belirledi. Blogları tek tek inceleyen Ece Sükan içerik, tasarım ve duruşa göre 6 farklı rengi olan Sony VAIO içinden bana kırmızı VAIO'yu seçti.---
Bence yersiz bir konu. Yayınlayan insanları yalancılıkla suçlayıpta elinize ne geçecek? Herkesin kendi görüşüne saygı duymak gerekli. Yayınlayanlar foruma bumads reklamlarını yayınlamayanlar enayi diye konu açsa hoş olur mu? Adam yayınlamak istiyorsa yayınlar, istemeyende koymaz sitesine olur biter :)
"Sizin tercihiniz tabi, karışmak haddime değil. Yazı hoşuma gitti ve hemfikir olduğum için paylaştım." demiştim zaten :) Tabikide isteyen istediğini yayınlar, buna kim karışabilirki :)