candanblog adlı üyeden alıntı



Kural gayet açık, mantıklı olmayan ve rastgele atılmış bir yorumu blog sahibi olarak silme, görmezden gelme hakkınız var. Ama daha önceden de dediğim gibi bu hakkınızı kullandığınız zaman bana haftalık geri bildirimler de yapmalısınız ki ben de yorum sayısına göre gerektiği zaman ceza vereyim.


candanblog adlı üyeden alıntı


Bu konuda grupta herhangi bir kısıtlama yok. O kişi gruptan biri olmasaydı ve blogunuza denk gelip yorum atsaydı da silecek miydiniz yorumu veya yorumdaki isim alanını? Her şeyden önce böylesi bir durum etik olmazdı değil mi?

İsim alanını yorum yapan kişi tercihine göre doldurabilir, sitesinin anahtar kelimesini de yazabilir, kendi adını da; ama kurallar size böylesi bir yorumu onaylamama hakkını vermiyor. Tercih sizin, onaylamamanız durumunda tespit edilirse uyarı alabilir veya gruptan çıkarılabilirsiniz.

Abi verdiğin cevapların çelişkili olduğunu düşünüyorum. Mantıklı olmayan bir yorumun blog sahibi tarafından silme, görmezden gelme hakkı var da Benim mantığıma uygun görmediğim bir yorumu sildiğimde ya da görmezden geldiğimde uyarı alıyorum? İkna edici olun ki ha tamam haksızmışım deyip göz yumayım. Ama abi ikna etmeyi bırak verdiğin cevapları çelişkili buluyorum.

Bir önceki mesajımda Ehl-i Blog örneğini verdiğim için sadece ona yönelik bir mesaj değildi,örnek olarak gösterdim onu. Bunu yapan epey kişi vardı sonradan bazıları düzeltti bazıları hala devam ediyor.