trakonyapes adlı üyeden alıntı

Ben beyendim inşallah tutar güzel bir çalışmaya benziyor başlangıçta elbette herşey dört dört lük olacak diye bir kaide yok önce nabız kontrol edilir yoğunluğa göre oyunda eklenir uygulama hatta çok daha farklı şeylerde düşünülebilir.

Ayrıca neden face twitter varken buraya gireyim vb yorumlar ülkemizin standart ön yargılarıdır yaptığımız her işe neden o varken bu varken diye diye ülkemizde böyle yazılımda dahil uygulamalarla karşılaşamıyoruz ne yazık ki çalışmalarınızda başarılar dilerim hocam...


Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ediyorum Hocam

Ek Olarak:

oguzhan adlı üyeden alıntı

hocam türklükten dem vurarak üye çekemezsiniz bir şeyler vaat etmeniz lazım. sizin sitenizde kullandığınız altyapıyı 3-4 ayrı sitede daha gördüm büyük ihtimal codecanyon'da satılıyordur. ayrıca anasayfadaki koyu arkaplan güzel durmuyor.
ha olurda yüzümü kara çıkartırsınız inşallah, adınıza sevinmiş olurum o zaman.


Hocam sizden söyle bir yorum beklerdim. Büyük sosyal ağlar var zaten bizler orada herşeyi buluyoruz orada mutluyuz sana gelip sende ne bulucağiz diye bir soru sorsan bende size ne yapabileceğimizi yazardım. Ayrıca ben Türklükten dem vurarak üye topladığım da yok. Ben bir Türk olarak böyle bir şeye cesaret ettiğim için tebrik etmelisiniz.

Belliki yorumlarımı okumadan cevap yazdınız. Yazılım ile alakalı ben gerek açıklamayı yaptım. Okumamızı tavsiye ediyorum.

Ana sayfadaki arkaplan konusunda haklı olabilirsiniz oradaki arkaplanlar kalıcı değildir.