Kingjames adlı üyeden alıntı

melankolia biz çıkartıyoruz, ama işleyemiyorum, Yani biz ham madde olarak çıkartıyoruz, dış ülkeler bunu alıp kullanılabilecek hale getirip bize ona buna satıyor. Lozan antlaşması..

Kingjames adlı üyeden alıntı

@brown Altın, Petrol,GAZ vs Çeşitli Metal, Bor (Yasak)

Boksit: Alüminyum’un hammaddesi olan Boksit, Konya, Antalya ve Muğla’da bulunan maden yataklarından çıkarılmaktadır.

Bor: Dünyadaki Bor rezervlerinin yaklaşık %72’si ülkemizde bulunmaktadır. Kütahya, Eskişehir, Balıkesir ve Bursa illerindeki maden yataklarından çıkarılmaktadır. Çok geniş bir kullanım alanına sahiptir.

Not: Bor çıkarabiliyoruz, Ama işleyemiyoruz. Yasak

Altn: Sadece yabancı Taşörenler kiralayıp çıkarıyor. Bize yasak.

2023 De bunlar çıkarılacaklar, çıkardıgımızda dünya ayaklanacak,

Ek Olarak: zenko56 İlk önce Yaşınla olan Yazdıgım kelimyeyi (Bu çok açık ve net) anlamadıgın için, Geriye kalan kelimelerimi hiç anlamadıgına Eminim.. bu nedenle seninle Tartışılmayacagına karar verdim.
Ama ufak bir tüyo vereyim.

Devlet 10 Yıl içinde Törürü çoşturdu Dedigin için cevaben.
(Daha önceki partiler Pkk nın Emkegine Yag sürdügü için pkk yoktu)
eminim bu yeter sana..

Size bunların cevabını başka bir konuda daha verdim, bu yalanları nereden öğreniyorsunuz ?

Bakın, bor sandığınız gibi bir madde değil, rezervinin 72%'si bizde olan boru gayet de güzel işleyebiliyoruz. Ama bor dünyada çok az bulunan bir element, 72%'sinin bizde olması çok fazla olduğu anlamına gelmiyor. Sandığınız gibi yakıt falan yapılsa sırf Türkiyedeki arabalar belki de 10 yılda bitirir boru. Zaten kaldı ki adamların boru işlemimize engel olmalarına gerek yok, ihtiyaçları kadarı zaten var.

Türkiyedeki altın madenlerinin hepsi zaten Türk şirketlerde, daha yeni Artvin'de yaşanan olaylar var duymadınız mı ?

Türkiye'de petrol falan da yok, 2023 geldiğinde yaşayacağınız hayal kırıklığını sabırsızlıkla bekliyorum. Biraz gerçekçi olun, Lozan'ın süresi olduğunu mu zannediyorsunuz hala? Hiç mi tarih dersi görmediniz, barış antlaşmaları savaş çıkmadığı sürece bozulmaz. Daha önce bahsettiğiniz Kanal İstanbul'u da bir araştırmanızı öneririm. Yerli/yabancı uzmanlar güzel, doğal Boğaz'ımızdaki akıntının tersine döneceğini ve bir bataklığa dönüşeceği söylüyolar, ama kimsenin umurunda değil. Öyle bir proje İstanbul'un sonu olur.