hmm :( buz hokeyleri bir işimzize yaramayacaksa neden paylaşacaksın ki?
Senin işine yaramayacak, oynayanların 100de80 inden fazlası zaten buz hokeyi olan yerlerden oynuyor :D
Hocam barcelone %85 oranında bankodur tabiki fakat şöyle bir durum var. Biraz matematik yapalım
100 Tl Riske edip barcelonaya oynayacaksınız ve karşılıgında kimi zaman 10 tl kimi zaman 20 tl alacaksınız.
Kara geçebilmeniz için barcelonanın hiç kaybetmeden 7-10 maç civarında hiç kaybetmeden kazanmış olması gerekiyor. Buda risk oranını yükseltiyor.
1 kere kaybetmesi bile 100 tl nin silinmesine neden oluyor.
Konu amacından çıkacak birazdan :) susuyorum
100 Tl Riske edip barcelonaya oynayacaksınız ve karşılıgında kimi zaman 10 tl kimi zaman 20 tl alacaksınız.
Kara geçebilmeniz için barcelonanın hiç kaybetmeden 7-10 maç civarında hiç kaybetmeden kazanmış olması gerekiyor. Buda risk oranını yükseltiyor.
1 kere kaybetmesi bile 100 tl nin silinmesine neden oluyor.
Konu amacından çıkacak birazdan :) susuyorum
Hocam bu matematik yanlış.
1- Barcelona kazanınca 10,20 tl kazanmıyorsun 50,60 tl kazanıyorsun. Hele bir de canlıdan analiz yapıp oynarsan bu 70-80'i geçiyor... Hem de barcelonanın yanına reali ekledin mi, oluyor sana 100 tl , 200.
Gel gelelim Barcelona'da 7-10 maçı hiç kaybetmeden çok rahat kazanabilen takım.
Benim aklıma bir şey takıldı. "Spor tahminleri" 90 kere aranmış olması saçma değil mi? Yani bu değere güvenelim mi?
Katılıyorum, milyonlarca oynayan kişi var sadece 90 kişi mi yazmış spor tahminleri diye?!