mstfturk adlı üyeden alıntı

Abi verdiğin cevapların çelişkili olduğunu düşünüyorum. Mantıklı olmayan bir yorumun blog sahibi tarafından silme, görmezden gelme hakkı var da Benim mantığıma uygun görmediğim bir yorumu sildiğimde ya da görmezden geldiğimde uyarı alıyorum? İkna edici olun ki ha tamam haksızmışım deyip göz yumayım. Ama abi ikna etmeyi bırak verdiğin cevapları çelişkili buluyorum.

Bir önceki mesajımda Ehl-i Blog örneğini verdiğim için sadece ona yönelik bir mesaj değildi,örnek olarak gösterdim onu. Bunu yapan epey kişi vardı sonradan bazıları düzeltti bazıları hala devam ediyor.


İkisinde farklı durumlardan bahsediyorum ama.. Yorumların gerçekten Yorum Niteliği taşıması için baştan savma yorumlara izin verilmiyor grupta, grubun kalitesi ve faydalı olması adına bu kural gerekli.. Bu konudaki denetim de bende değil Blog Sahiplerinde.. Blog sahipleri mantıklı bulmadıkları yorumları değil, yorum niteliği taşımayan yorumları silme hakkına sahipler..

Senin gündeme getirdiğin konudaysa grubun değil senin prensiplerin öne çıkıyor. Kişisel bir prensip veya yürütülen kişisel bir mantık için grup kurallarını değiştiremem.