Önemli: Bekleyen 10 kadar animasyon olduğu için şimdilik yeni animasyon hazırlamıyorum arkadaşlar. Bu yüzden sayfanın linkini de konudan kaldırıyorum. Teşekkürler ilginiz için.

Onemli-2: Animasyon gonderdigim arkadaslarin o kadar emege ragmen bir tesekkuru bile cok gormesinden dolayi ucretsiz animasyon etkinigini iptal ediyorum. Maceraya gerek yok. Onun disinda gerek bu baslik altindan gerekse facebook sayfamizda mesajla guzel dusuncelerini paylasanlara da tesekkur ediyorum.

Mesajla sayfa adresi soruldugi icin linki ekliyorum ama baslikta yer alan ucretsiz animasyom etkinliginin iptal oldugunu tekrar etmek istiyorum :

Http://www.facebook.com/beyaztahtaanimasyonn

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır beyaz tahta animasyon tekniği ile animasyonlar hazırlıyorum. Normal şartlarda 1 dakikasını 100tl ye hazırladığım animasyonu, yeni açtığım facebook sayfamın tanıtımı için ücretsiz olarak hazırlıyorum.

Sizden istediğim tek şey facebook sayfamızı beğenip, sayfanın en üstünde sabitlenmiş olan görseli paylaşmak. Sonrasında facebook sayfası üzerinden bana mesaj ile ulaşmanız yeterli.

Karşılığında firmanızı, işletmenizi, markanızı, web sayfanızı, bloğunuzu tanıtan size özel hazırlanmış 30sn lik bir animasyon sahibi olacaksınız.

Sosyal medya hesaplarında markanızı etkili bir şekilde tanıtabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir animasyona sahip olmak ve referanslarımı incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

link bir süreliğine kaldırılmıştır :)

Gelen mesajlar nedeniyle birkaç örnek animasyonu ekleme gereği duydum buraya: