EmirKenar Legendejavu
Merhabalar,
İnsanlara iftira atmadan önce düşünmeli, araştırmalı. Paylaştığım tasarım 2013 yılının mart ayında çizilmiş bir tasarımdır. Bundan daha önce tasarımı daha önce WordPress entegre edip satışa çıkarma durumum oldu ancak vazgeçtim. Daha öncesinde, bu .PSD halinde olan tasarımı satışa çıkardım ancak 3 ay gibi bi zaman sonra ücretsiz olarak paylaştım. Tasarımı satışa çıkardığımda temanın tam boyut halini önizleme olarak herkes görebiliyordu. Bahsettiğim konunun linki burdadır ki vBulletin sisteminde tarih yanlışı yoktur! (https://wmaraci.com/forum/ucretli-tasarimlar/profosyonel-psd-blog-tasarimi-satilik-81015.html 14 MAYIS 2013) - Arkadaşın paylaştığı konunun tarihi 19 Haziram 2013
Bahsettiğiniz arkadaşın esinlendiği(!) tasarımda sağ sidebar reklamdaki sample resimdeki patterni görmüşsünüzdür, satış zamanında önizlemede koruma olarak bi pattern bulunmaktaydı ki paylaştığım tasarıma bakarsanız küçücük fotoğrafın bile orjinal olduğunu görürsünüz.
Bu forumda o zamanlar tasarım çizim halindeyken gören arkadaşlar vardır, eğer gerekirse hepsini konuya teker teker çağırırım.
Bu arada bu forumda bir çok eleştiriyi üstlendim, eleştirdim. Eleştiri olmayacaksa bu forum olmaz zaten ancak gereksiz, baltalıyıcı bişey bilmeden insanlara iftira atamazsınız. Burası sizin çöplüğünüz değil.
İyi forumlar.