Merhaba konu sahibi arkadaşım öncelik le siteniz gayet iyi ama sürekli keyword yani anahtar kelime değişimi yada farklı konular da ve çok fazla görsel içerik girerek bir yere varılmaz.
Genellikle makaleleriniz de mutlaka 3 veya 4 ten fazla resim olmamalı var ise spoiler'e alınmalı.
Öneri olarak şunları diyebilirim bir oyun yaması sitem var dı ilk başlarda gta kelimesin de 1.sayfa 3.cü sırada çıkıyor du daha sonra site ile ilgilenmedım 1,2 hafta siteyi başkasına devretmiş tim cahil kişi olduğunu sonra dan anladım sıralama da yok tum.
Nasıl sıralamaya girdim öncelikle yapacağınız işlem şu sürekli makalelere sitenizin veya açtığınız kategorinin anahtar kelimesini girin daha sonra resimleri dasfadsf untitled gibi değil de vucutgelistirme.png gibi yukleyın resimlere alt etiketi koyun.
Ve 1,2 ay sabredin daha sonra sağlık veya spor ile ilgili grup açın tanıdıklarınız veya tanımadıklarınız gruba alın ve böylece sürekli makalelerinizi paylaşın 1,2 ay'a sıralamaya kolay yol dan çıkarsınız para veya seo ya gerek yok olsa idi ben yaptırır dım.