Yahu etrafta zaten yığınla gereksiz insan var yoldan geçen evli karıya bakanmı ararsın parmağında yüzük var işte bakma, hamile kadına dönüp bakanmı ararsın bakma işte bariz belli karnı şiş ne dönük bakıyorsun.

Sadece tecavüzcüye kin beslemek ayrı onu bu yolda yetiştirenler toplumun verdiği destek de apayrı bir tartışma konusu zaten, köpek bok yemekten vazgeçmez derler ya ne yaparlarsa yapsınlar bu saatten sonra değişmez Özgecan Aslan cinayetini biliyorsunuz hepiniz, geçen gün yıl dönümüydü kaçınız hatırladınız. Bunları bütün televizyon yayınladı hani bitmiyor işte insanlar vazgeçmiyor Kayseri gibi bir yerde bile adam rahatlıkla yapmış bu pisliği. Toplumlarımız çok yanlış yetişmiş, gelecek nesillerde ki çocuklarımızın kardeşlerimizin böyle bir pisliğe bulaşmaması dileğimle.

ÖmerGünay adlı üyeden alıntı

Şuan dünyada uygulayan ülke yok. Neresi uyguluyor söylersen açıklayabilirim. Okusan sadece idamdan ibaret olmadığını görürsün. Kadın ayaklar altındaysa suçu niye dışarıda arıyorsun kadının hiç mi suçu yok. Benim istediğim bişey yok. Sadece doğrular uygulanmadığı için serzenişte bulundum.

Herkes bu olayları görüyor ve şikayet ediyor. Hiçkimse çözüme bakmıyor. Bunlar geçmişte yaşanmamış diyip nasıl yapmışlar bunu diye araştıran yok. Araştır bak nasıl yapılmış. Uygulayan dediğin ülkelerde hala kadınlar ayak altındaysa demekki yanlış uyguluyorlar.Sadece asmak kesmek değildir şeriat.


Bu nasıl bir zihniyettir kadının hiç mi suçu yok ne demektir yahu bir açıklar mısın şu konuda Cansel kardeşimizin ne suçu var senin görüşlerini öğrenebilir miyiz Allah aşkına bu nasıl bir düşünce sistemi.

Ek olarak: Şimdi @@[ÖmerGünay](userid:49611) kalkıp onu mu demek istedim farklı bir izdenim dışında kullandım gibi cümleler sarf edebilirsin, fakat konu başlığına ve ilk yazısına bakmanı öneririm.