dragonwx kardeşim siteme hit çekmiyorum bu normal gelen ziyaretçilerim. Ayrıca gönderdiğim hitlerin nerden anladınız zararlı olduğunu laf olsun diğe insanlar konuşaçaksa heryerde böyle boş boş konuşanlar var. Daha kanıtınız bile olmadan zararlı diyip atıp tutuyorsunuz ben daha önce bir çok kişiye hit gönderimi yaptım ve hiçbiri zararlı demedi ve ayrıca hepsinden yorum almaya çalıştım burda şimdi gelip daha elinizde kanıt bile olmadan zararlı diyip daha sonra amaçım batlamak gibisinden konuşmanız kusura bakmayın çok boş elinizde bir kanıt olur daha sonra gelir burda söylersiniz. Önce bir kişiyi araştırırsın ondan sonra gelip dersinki kardeşim böyle böyle.
Arkadaşım emin ol neyin ne olduğu belli şimdi sen 200 organik hitin var sitene giren adam bilmem kaç bin bu adamlar nerden görmüşte siteni dünya geneli direct linkten geliyorlar basit bir çin j*ngling i kullanmışsın bende kibar bir dille anlatmaya çalıştım amacım bu işi bilen var bilmeyen var ortada olan bir şeyi ifade ettim sadece insanlar demesin ileride yav 5 bin hit garantili bilmem kaç k lık siteden şu rakama reklam alıyorumda bu niye böyle.