ÖmerGünay adlı üyeden alıntı

Fou Konu baya tartışmaya dönüyor. Ben pek sevmiyorum tartışmaları. Çünkü ülkemizde kimsenin görüşlerine saygı yok. Ben kadının hiç mi suçu yok mu derken belli bir kadını kastetmedim. Genel konuştum. Nasıl siz tecavüzcünün cezası ne olmalı diye genel konuştuysanız. Tecavüzlerin hepsi erkeğin suçu mu oluyor ? Kadının tahriki ile olanlar yok mu ? İşte bunun gibi ben burda tecavüze uğrayan kişiyi kastetmedim. Geneli dedim. Eğitim vermek lazım. Allah korkusu olması lazım. Hem erkekte hem kadında. Tek taraflı bakmayın diyorum. Siz tatlı bişeyi ortaya korsanız sinekte konar pislikte gelir. Adam doğru mu yaptı diyorum. Kesinlikle hayır ben kadını destekliyorum ama işte hep bu şekilde yazılanları yanlış anlayanlar sayesinde dinde kadın ayaklar altındadır. Dini bırakın modern olun deniliyor. Oysa baksalar ki dinde kadın çok değerli kıymetli bir varlıktır.

Nasrettin hocanın olayı vardır.Duymuşsundur illaki. Hırsız eve girmiş. Herkes hoca pencereleri niye kapatmadın. Eşyaları niye gizlemedin. Niye şöyle yaptın dedikten sonra hoca yahu hırsızın hiç mi suçu yok demiş.

Bu da onun gibi. Hep erkek tecavüz ediyor. Ama hiçkimse neden diye sorgulamıyor. Hep cezası ne olmalı. Böyle insan mı olur. Falan şeklinde yorumlar. Doğru öyle insan hayvandan bile aşağı olan insan zaten. Ama ben geniş açılar ile bakıyorum. Umarım yanlış anlaşılmam yine. Tartışmak istemiyorum. Ha özelden konuşalım dersen. Gel konuşalım forumu meşgul etmemiş oluruz.


İşte sen ve bu zihniyet, insanları İslamdan soğutuyor. Allah kitap sövesim geldi sana yalan yok.

Arabistanda örtülü kadınlara bakan adamların resmini atacağım, ık mık edeceksin. İşte ne zaman ki ailenin başına gelir, o zaman anlarsın :) Dinde kadın kıymetliymiş. Hadi hayırlısı :D