Konunun detayı nedir bilmiyorum fakat yazı içerisinde anlatılan karakter hakkından konuşmam gerekirse. Günümüzde sağda,solda,parkta,bahçede,cafede, kızarkadaşı / sevgilisi ile öpüşüp koklaşan veya da yolda gördüğü bir bayanın mahrem yerlerine bakarak aklından saçma fikirler geçiren kişiler de yazı içerisinde geçen karakterle aynı sıfattadır.

Bir bayanı doğrudan kandırarak yapılan namuzsuzluk neyse, dolaylı şekilde; sevgilim,canım,cicim ayağına yapılan namussuzluk da benim gözüm de aynıdır.

Sonuca gelecek olursak ülkemizde namus halen bir vücut dan tenden ibaret görülmekte, oysa namus akılda,fikirede,gözde,elde başlamaktadır.

Helali olmayana dokunan namussuz ise, görüştüğü bir bayana nikahı olmadığı halde dokunan kişide namussuzdur.

Fikrim genel anlamdadır ve yarası olan gocunur. Ben düşünce özgürlüğümü kullanarak fikrimi paylaşıyorum. Aslında konuya herhangi bir şey yazmak niyetinde değildim fakat bende rahatsızlık duydum ve yatağımdan kalkarak gelip bu fikrimi paylaşmak zorunda hissettim kendimi.