Merhaba arkadaşlar. Benim bir mybb forum sitem var. Google SEO Plugin yükledim. Fakat url ayarlarında bir kaç kafamı kurcalayan sorular oldu.

Öncelikle arkadaşlar konuya mutlaka bir harf veya rakam eklemem gerekiyor. Yoksa diğer urller ile çakışıp hata vermekte.

Örnek1:
siteismi.com/forum/bilmem-ne-konusu-k.html

Sondaki "k"yı "konu" da yapabilirim. Veya alttaki gibi sayı sistemi mi koymam daha iyi olur?

Örnek2:
siteismi.com/forum/bilmem-ne-konusu-55458.html

Bu daha iyiyse. Nasıl yapabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.

merhaba,

örnek2 den belirttiğiniz gibi yapmanız daha önemli url çakışmasının önüne geçersiniz böylece

Metallicali adlı üyeden alıntı

Gecen gun servere girdiler hocam. Mybbdenmi digerlerindenmi bilemedim. Google mybb diye aratmakla cikti sanirim silmekte istemedim. En azindan simdi vbulletin diye on bellegine alsinda kaldiricam. Surum guncellicem vaktim olmadi. Bu hafta ins :)

başarılı bir yalan olmuş tebrik ederim sürüm güncelleme ile bu olayın hiç bir alakası yoktur vbulletin yazması tamamen sizle alakalı footer şablonunu değiştirmişsiniz bundan güzel yalan olamazdı vbulletin diye önbelleğine alsın diyorsunuz kodlama yapısı önbelleğe alınır ben hayatımda böyle saçmalık görmedim :mad: