arkadaşlar merhaba ben matematik öğretmeniyim fakat polislik yapıyorum ne bugün ne yarın ne yarından sonra hiç bir öğretmen sapık damgası yemeyecek.
insanlar için her zaman kutsal bir meslek olmaya devam edecek.

Ben mardin de görev yapıyorum burada tek tek ölüyoruz ve ve malesef meslek olarak aramızdada kumarcıların kahvecilerin biranecilerin geçmişte alıştırdığı rüşvetcilerde var ve su an 50 yaşlarındalar az kaldı aramızdan siliniyor.

lütfen ama lütfen mynette görüyorum. 3000 tl maaş alıpta gözü dışarda olan polisler ölsün askerimize bişey olmasın diyen zihniyet var
sözlüklerde polis benle dalga geçti faşist polis bana bunu yaptı diyen iftira atan siberpkk var hemde her yerdeler

sizden ricam vatanımız için namusumuz için malımız için canımlarımız için ölen bu polislere ön yargılı bakan kim varsa bizim için bizi savunun.
bizde sizin aranızdan insanlarız çevrenize şu an bakın üniversitede iseniz yanınızda oturanlar veya siz bir şekilde asker ya da polis olacaksınız bu vatanı koruma sırasını siz devralacaksanız.

son söz o cemaatcilerinde allah cezasını versin çalmadıkları soru yok polisliğide maaf ettiler hakkımızı helal etmiyorum

bugün tek savaş var ne sağcı ne solcu ne milliyetci ne muhafazakar bugün tek savaş var vatanseverler ve vatanhainleri arasında