Nihayet konsept üreterek yeni bir şeyler ortaya koyarak proje üretmeye çalışan bir kişi daha! Umarım başarılı olursunuz. Nacizane tavsiyelerim şunlar:

1. ***da ve wm aracında dürüst ilkeli becerikli php koderlar var. Onlarla tanışıp düzenli iletişim kur. Yapım geliştirme ve sorun çözme aşamalrında en iyi sonuçlar böyle alınır.
2. Büyük bir maliyetle büyük bir proje başlatmak yerine küçük olarak başlat. Bırak kendisi büyüsün. Evinin yanında boş yer varsa bir garaj yaptır. :)
3. TV reklamı gibi büyük maliyetli tanıtımlara sakın girişme. Zaten her doğan çocok face hesabıyla geliyor. :) Doğru kitleye doğru şekilde ulaşabilirsen işi bedavaya bile getirebilirsin.
Pahalı reklamlar sadece saçacak parası olan, çok büyük ürün ve hizmetleri bir anda sürüp satmak isteyenler için geçerli.
4. Ya paralı olsun ya da iyi bir reklam stratejisi belirle. Güvenli düzeyli kullanışlı faydalı ve virüssüz bir sosyal medya için düşük düzenli bir parayla sayısız kullanıcı toplayabilirsiniz. Hırsız, atarlı ergen, it kopuk sapık ************** çöplüğüne dönüşmeyen bir yapıyı hedeflemelisiniz.
Kendi reklam altyapınızı kurarak adsense ve facebook reklamlarına rekabet bile yapabilirsiniz.