Ghonzoos
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar...
Yandex Toloka'ya üye olup para kazanmak istiyorum.
Bu arada söylemenize gerek yok biliyorum çok ama çok az kazandırıyor hatta hiç kazandırmıyor bile diyebiliriz :D
Ama benim için 1 dolar bile kar bu 1 dolarla bile internetten çok güzel şeyler alabilirim ben :D
Neyse arkadaşlar üyelik açacağım ama Telefon numarası falan istiyor ilerde sıkıntı yaşamayız değilmi? Sonra ilerde o bizden para falan çekmesin :D
Birde ödemeyi kaç saat veya günde gerçekleştiriyor ve Paypal kabul ediyor mu? Ödeme yaparken direk olduğu gibimi gönderiyor yoksa faiz falan kesiyormu?
Birde ödeme alabilmek için bir alt limit veya sınır falan varmı?
Şimdiden teşekkürler.
1 kişi bu mesajı beğendi.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk başladığı zamanlar bende kullanıyordum, alt limit falan yok 3-4 dolarda olsa paypal ile çekebiliyorsun. Güvenlik açısından da endişelenme. Bir belge dolduruyorsun sadece ödemelerini alabilmek için sıkıntılı bir şey değil. Kafana takman gerekmez. Doğrulamayı geç gitsin.
Fakat kendi söylediğin gibi çok az kazandırıyor. O bah settiğin 1$ için günlerce de uğraşman gerekebilir. 4-5 saatte de kazanabilirsin. Tamamen onların insiyatifine bağlı her zaman görev çıkmıyor bazen günlerce sadece 0.001$ dolardan görev yapıyorsun. Puanlama sistemi var acele ve baştan savma yapanlara daha az ve kazancı yokdiyeceğimiz görevler veriyorlar, bazen hiç vermiyorlar. Ama inceliklerini kavrayıp günlük sigara parasını çıkaran da vardı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
facebookworker
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
toloka ayda anca bi iki dolar kazandırıyor asıl iş crowd ta
unal
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Barista
-
-
Ad Soyad
Ü** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
13 dolar kazandım şimdiye kadar. 6 doları sadece 2 saatte kazandım. verilen görevleri doğru yaptığın sürece daha çok puanlı görevler alıyorsun.