fruzgar değerli hocam yazdıklarımı baştan sona okuyup her soruma tek tek cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim evet bu işten ne kadar iyi anladığınızıda ortaya koymuşsunuz gerçekten sizi ve sitenizide tebrik ederim umarım başarılı olursunuz.

İstersem kendim belli bir süre içinde yapabilirim fakat buna ayıracak ne vaktim nede zamanım var gün içerisinde bir yazılım şirketiyle görüştüm ismini vermek istemiyorum yasal problemler çıkabilir hak iddia edebilirler herneyse bana aynı sistemi 5.000 TL gibi bir ücret karşılığında o sitenin tıpa tıp kopyasını en ince ayrıntısına kadar hemde seo hizmeti ve Google AdWords 100 TL para çeki 1 yıllık domain 1 yıllıkta sunucusu hediyesi ile birlikte yapabileceklerini bu ücreti tek sefer ödeyip önümüzdeki yıllarda sadece domain ve sunucu ücreti ödeyeceğimi sunucu ücretinin yıllık 499 TL olduğunu ekstra domain ücreti ödemeyeceğimi onuda sunucu ücreti içerisinde aldıklarını söylediler. Ben sizin bu belirlediğiniz fiyatlar biraz pahalı değilmi dediğimde ise bana böyle bir site üzerinden sunucunun yıllık ücretini eğer başarılı bir web sitesi olur ise ki öyle gözüküyor dediler bu ücreti aylık olarak kazanırsınız dediler ilk ay 100-150 tl kazanırsınız ve zaman geçtikçede kazandığınız meblalar artar dediler.

Kendilerine sorduğumda ise sitenin satılık olup olmadığı konusunda herhangi bir cevap vermediler henüz sizce bu şirketin verdiği teklif iyimi?