Konu ile ilgisiz diyenler çıkabilir ama konu ile ilgili aslında. 1995 yılında Türkiye'ye internet geldiğinden bu yana (dial-up) internet kullanıcısıyım. *****'ten başka bir firmada internet kullanmadım. Kolluk personeli olduğumdan dolayı (epey ******* bağlantım var) ve sürekli internet başında olduğumdan dolayı kendi çapımda bilgi sahibiyim diyebilirim. (Ne övdüm kendimi be :) )

Bunları neden yazdım, ben *******'un birleşmenin ardından ortak kullanım konusunda geçmişte konuşulan konuları hayata geçirdiğini düşünüyorum. Yani ortak kullanım (3 cihaz ve fazlası) yapan internet abonelerini tespit etme konusunda yazılım geliştirdiğine, dün yaşadığım kopmalar sonrasında interneti yalnızca tek cihazda kullanarak edindiğim deneyim sonrasında karar verdim. Ben bu konuda *******'un ciddi olduğunu ve bunun bir şehir efsanesi olmadığını düşünüyorum. Bunu zaman bize gösterecektir ama bu konuda *******'un (Buna ******* yazmayı sevmiyorum ***** işte) (farketmez diğer firmalar da para düşündüğü için aynı kafadalar) büyük ve gizli çalışmalar yaptığına inanıyorum. Kahrolsun ISP'ler.

Umarım emekli olduğumda hayata geçirmeyi düşündüğüm meshnet'ler artar.