-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar Henüz daha yolun başındayım kurup inceleyip öğrenmek için Opencart hangi versiyonunu kullanmalıyım. son versiyonunu indirip kurdum ancak sanırım tema olsun, modüller olsun yeterli derecede kaynak yok gibi. Deneyip öğrenmk ücretsiz temalar kurma, modüller kurma, seo vb. türde olaylar için sizin önerinizi nedir. Sanırım temalar versiyon olarak değişmekte. Eski bir versiyona ait bir temayı yeni versiyonda değilse kullanamıyorum. Birde sormak istediğim bir kaynak site varmıdır arayıp öğrenebileceğim bir site
teşekkürler şimdiden
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
buyrun eticaret konusunda yardımcı olablirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Devlet Memuru
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Teşekkürler
Ancak niye hemen işi ticaret maksadıyla cevap veriliyor onu anlamıyorum soru açık ve basit. Henüz bir e-ticaret olayına girmedim sadece kendimi biraz bu konuda neler yapabilirim alt yapsını anlamak çözmek, ürünler nasıl giriliyor, neler yapabilirim tazında çalışma olacak zaten profesyonel düşününce muhakkak ücretli yardımlar temalar modüller alınacak.
Yardımcı olmak istiyorsanız en azından üstteki soruma cevap vererek yardımcı olabilirsiniz
Saygılarımla
1 kişi bu mesajı beğendi.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Ben işimi ticari yönden bakıyorum. Hemen trip atma gibi şeyler neden var acaba diyebilirim bu konu hakkında. Sonuç itibari ile ben şunu bunu istiyorumda diyebilirsiniz. Ona göre de cevap verebiliriz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Oto Galeri
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Myiso adlı üyeden alıntı
Ben işimi ticari yönden bakıyorum. Hemen trip atma gibi şeyler neden var acaba diyebilirim bu konu hakkında. Sonuç itibari ile ben şunu bunu istiyorumda diyebilirsiniz. Ona göre de cevap verebiliriz.
Zaten konu açan arkadaş ne istediğini söylemiş...
Sustum ! Birikti yanaklarıma alfabe. Ya ilahi ya rab sükutumu en güzel duam eyle!.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / K
-
Meslek
Seramik Teknikeri
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba Opencart' ı mutlaka son sürümünden kurup inceleyiniz. Neden? Son sürüm mobil uyumludur. Eski sürümlere göre bir çok iyileştirme yapılmış. Günümüzde çok kişi interneti mobil üzerinden kullandığı için size kesinlikle son sürümünü öneriyorum... Tema konusuna gelince eski versiyonlar da kullanılan tema yeni versiyonda asla uyum sağlamaz. Ve son sürüm üzerinden ücretsiz tema bulmak zor artık ... Fakat kendi default teması da çok güzeldir. Çok kişi sade olmasından dolayı default temasını tercih ediyor ve kullanıyor.... Sizde Opencart' ı öğrenene kadar default temasını kullanabilirsiniz. İnternette tema kurma, opencart teması yapma, modül yükleme, opencart seo url, mail gönderme gibi sorularınız için çok açıklayıcı bilgiye ulaşacaksınızdır. Türkçe açıklayıcı kaynakları çok olan ve sadece Opencart üzerine açılmış forumlara üye olarak da oradan yardım alabilir öğrenebilirsiniz.