blogagaci
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
esnaf
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Son üç ay standart 60 lira gelen faturam 90 lira geldi. Fark ettikten sonra tabi iş işten geçmiş oldu. Aradım niye böyle geldi diye.
Eee efendim paketiniz bitmiş bizde size aylık 90-90 geçirmeyi uygun gördük..
Niye bilgilendirmiyorsunuz o zaman paketim bittiyse diyorum geveleyip duruyor.
Neyse dedik olan oldu. Aylık 59 tl ye 24 ay taahhütlü yeni bir pakete geçtim bir ay evvel müşteri hizmetlerindeki çocuga da özellikle söyledim. Bakın benim faturam yüksek gelmez değil mi? Bir değişiklik olmaz değil mi diye. Yok dediler.
Az önce de yine müşteri hizmetleri aradı. Bölgenizde fiber internet alt yapısı tamamlandı sizi fibere geçiriyoruz. eee fiyat 79 tl. Hadi buyur..
İyide benim yapmış olduğum 24 aylık 59 tl li paket anlaşması noldu? Yalan oldu abicim yalan..
Ben istemiyorum fiber dedim. Yok illaa geçirecez size dedi. Genel bir uygulamaymış. Ne Boksa artık..
Valla kapattırıcam artık. Bıktım yemin ediyorum bıktım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Tam bilgim yok ama tek taraflı paket değişikliği yapılabiliyor belgeler'de yazıyor bende 79TL 'lik paket kullanıyordum zamanın da 84TL yapmışları aradım yükselttik dedi sendeki sorunda benim gibiydi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Pagespeed Optimizator
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
En ıyısı benm gıbı alıcan turkcel 2ci hazırkarttına 25 tlye sınırsız cepten ınternet 1 gbye kadar ıyı sonra 96 kılobıtsden devam edıceksın zamanla alışıyosun en azın dan yok kuş uçtu kervan ordan geçemedı komşum kestı derdı yok bırde 25 tlye 2 mgbt sınırsız ınternet sağlayan fırma var bırkaç ılde onuda arayıp bılgı alabılırsın ben köyde yaşadım için aramadım.
Firma ısmını hatırlamıyorum ama googleye 25 tlye sınırsız net falan yaz çıkyor.
1cı
Lınk2ci
Link
pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webdeveloper
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
SüperOnline geçiş yapmanı tavsiye ederim
1 kişi bu mesajı beğendi.
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Superonline'ye geçin hocam, ***** çekilecek çile değil.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Hepsi aynı bana göre, değişen bir özellik göremiyorum superonline de mağdur ediyor, ***** de mağdur ediyor etmeyen kim var ki evrak altından iş götürmek diye buna denilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
müşteri hizmetlerini arayın deyinki internetimi kapattırmak istiyorum beni ilgili bölüme bağlayın ,bağladıkları kişi yardımcı olur hatta fiyatı yarı yarıya bşle düşürebilirler ben öyle yapmıştım baya bi indirim yapmışlardı
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** İ**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba,
Öncelikle kardeşim sözleşmede yazanları okuyup imzaladım diyorsunsun ve imzalıyorsun kendi tahüdünü kendin takip edeceksin önce bu tüm firmalarda böyle.. Ayrıca nasıl fiber olmayan yerde adsl mahkum oluyorsanız fiber olan yerde de fibere mahkumsunuz siz istiyorsunuz ki hem ucuz olsun 20 lira olsun en hızlısı benim olsun adil kullanım kotası olmasın yani bizden vergi alınmasın o çalışanların paraları ödenmesin hep biz hep biz öpücükle fiber çekilmiyor memlekete 8 yıl içinde tüm Türkiye de bakır olayı bitecek bu vergini ödemezsen hizmet gelmez hep tüketelim sömürelim o wifilerin şifresini komşuna verip parayı kırışmadan önce düşüncektiğiniz hat mı dayanır size hep atın tutun konu hakkında en ufak bilginiz olmadan gelişmiş değil gelişmekte olan ülkede yaşıyorsunuz en çok teknoloji tüketen ülke konumundayız avrupada nerdeyse hiç üreten olmadık neden bu bencillikten ben neden madur olmadım 11 yıldır hiç kapatmadan ***** açık evimde 256 kbps lardan şuan 16 mbps kullanıyorum ve mahallemden fiber geçmiyor kolay sanıyorsunuz o şebekeleri yapmayı değil mi 52 lira ödüyorum adsl ayrıca
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Biyolog
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Aynı olayı superonline'da yaşadım. Taahhüt bitmedi ama fiyatlara zam gelince otomatik taahhütsüz fiyata geçmiş e haliyle 2 katı bir geçirme oldu. Mahkemeye verip paramı almak yerine, ana avrat sövdüm telefonda (Müşteri hizmetlerine değil genel müdürlüğe) içim rahatladı verdiğim 2 katı paraya deydi.