lostyazilim
tr.link

Arkadaşlar Nasıl Olmuş...

7 Mesajlar 983 Okunma
acebozum
tr.link

erkaner erkaner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek metaratör,inci 2.nesil yazar
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
Herkese Slm büyük uğraşlar araştırmalar sonucu sitemizi kurduk ulusal haber sitesi olarak yayına verdiğimiz site şu an için haber olarak özgün ve güncel şekilde girişlerimiz yapılıyor sitem de 2 editör 1 tane tasarımcı ve yönetici var yazılım,hosting ve ediötlerin parasını şu an için kendim karşılıyorum siteme fazla giriş yok facebook ve twiter bağlantılarım tamam ama organik üyem az olduğundan fazla giriş yok ne adsense neden news başvuru yaptım acele etmiyorum beklemedeyim sizden ricam sitemi inceleyim yorum yaparmısınız ne yapmalıyım yada yapmamalıyım yardımcı olan arkadaşlara şimdiden tşk ederim...

site adresim:http://www.habertakimi.com/

elektronikssl
webimgo

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
Projeye hiç başlamadan, yapacağınız masrafı News Başvurusu yapan güvenilir birine verip 2 ay bekleyecektiniz. 2 ay sonra News sitenizle yola çıkacaktınız. Forumlarda bu işi güvenilir olarak yapan birkaç kişi var.
Şimdi yaptığınız masrafı minimum 2 ay daha yapıp, ne çıkacağını bilmeden para harcayacaksınız.
News siteyken bile rekabet bu kadar yoğunken, yanlış anlamazsanız neye güvenip ulusal site kategorisine girdiniz? Bunu meraktan soruyorum. Düz metin olduğu için yanlış bir anlaşılma olmasın.
Siz de biliyorsunuz ki dünya kadar para harcayacaksınız. Elinize geçecek hit belli. TBM'ler belli. En sonunda yaptığınız masrafı karşılamayacak bir meblağa gelip yine burada sitemi satıyorum diyeceksiniz.

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
hepsini araştırdım sağosun news kaydı yapanlar pekte ucuz yapmıyorlar şu an için yaptığım masraf 500 lira çok para değil news kaydı için 5000 tl isteyen var hemde dandik bir yazılımla bu şekilde kayıt olan size onlarca site gösterebilirim dediğim sadece araştırma sürecim 6 ay hatta güvenilir dediğinizz kişiler örnek vereyim editorle anlaşıyorum paketini alıyorum aylık 450 tl adam sadece 6 yazı giriyor devamı yok niye girmedin bugün işim vardı yok şöyle oldu yok böyle oldu en güzeli bu şekilde araştırdım ve yaptım ayrıca gerçekten zahmetli iş ve dediğiniz gibi rekabet baya büyük

yKz yKz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 83
  • Beğeniler 22 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ben sitenizi beğendim.
kendi siteme Koymak için SÜperlig Puan durumu , Hava durumu , Anket nasıl koyabilirim seninki gibi

wmaraci
wmaraci

mehmetkadi mehmetkadi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 127
  • Beğeniler 22 / 14
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam ben de sitenizi çok beğendim, umarım kaybolup gitmezsiniz bir çok haber sitesi sahibi gibi. Umarım herşey gönlünüzce olur.

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
hocam slider alanı çok büyük onu sağ ve sol blok diye ayırabilirsiniz. Mesela sol tarafta yarıya kadar slider sağ taraf ise 4-5 güncel haber gösterebilirsiniz

• Üyelik 17.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 17 / 105
  • Ticaret 19, (%95)
yorumun için tşk ederim doğru diyorsun tekrardan incelyeyeyim hemen

Ek Olarak:

yKz adlı üyeden alıntı

Hocam ben sitenizi beğendim.
kendi siteme Koymak için SÜperlig Puan durumu , Hava durumu , Anket nasıl koyabilirim seninki gibi

çok tşk ederim özelden msj atabilirsen yardımcı olayım hemen sana

Ek Olarak:

mehmetkadi adlı üyeden alıntı

Hocam ben de sitenizi çok beğendim, umarım kaybolup gitmezsiniz bir çok haber sitesi sahibi gibi. Umarım herşey gönlünüzce olur.

çok sağol hedefimiz gerçekten bu bunun iin inan halen araştırma ve çalışma yapıyorum

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al