lostyazilim

Görüşlerinizi bekliyorum

3 Mesajlar 546 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)

Optima temasını çoğunuz bilir.. Temaya üyelik soru-cevap özelliği vs ekledim. Ve üyeler aktivite karşılığı itibar puanı kazanıyor. (Yorum atarak, soru sorarak, sorulara cevap vererek, oylama yaparak, avatar yükleyerek ve profil bilgilerini doldurarak.)

Ve şöyle birşey düşünüyorum; Örneğin itibar puanı 250'yi geçenlere paypal 10tl, 500'ü geçenlere mause, 1000'i geçenlere klavye. gibi..

Sizce bu sistem böyle bir sitede işe yarar mı yani kullanıcıları siteye bağlı tutar mı? Site: Webabisi

Bu konuyuda hit için vs açmadım, öyle düşünenle linke hiç tıklamasın. Burda polemiğe girmek istemiyorum :)

wmaraci
reklam

TurkBeyi TurkBeyi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilişim Hizmetleri
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 492
  • Beğeniler 105 / 192
  • Ticaret 46, (%89)
Sadece para kazanmak için saçma sapan konular vs açacaklar olabilir.
webabisi Mause, webabisi yazan mausepad, sizin logonuz olan posterler, oyunların paraları vs daha çok işe yarar bir düşünce.
Hem marka ismi değer kazanır yaygınlaşır hemde 13-15 yaş arası kitleyi mümkün mertebe sitede tutmayı sağlar.
Hediyeleri de her ay topluca bir kez gönderim yapar ve yayınlarsınız ( gönderim görüntüleri vs ) oldukça etkili olur. Direk nakit verirseniz bu çıkarcılığa dönüşür

EmreGuven EmreGuven emree.net Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1521
  • Beğeniler 470 / 433
  • Ticaret 35, (%100)
TürkBeyi Saçma sapan konular silinecek tabi hocam, silinince kazandığından fazla itibar puanı kaybediyorsun.

Webabisi mause'u, Webabisi yazan mausepad vs güzel fikir teşekkür ederim. Örnek olarak verdim zaten ben paypal 10tl diye nakittense bir eşya veya web sitesi tanıtımı gibi şeyler düşünüyorum. Önerileriniz için teşekkür ederim. Güzel düşünceler.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al