future adlı üyeden alıntı

Arkadaslar yazilanlari okudum simdi burda 3 tane mesele var: birincisi para, ikincisi okuyuculara kaliteli icerik sunmak, 3 cusu spam.
Bloglariniz ne kadar hitli ise ve ne kadar sosyal medyada paylasim yapip o verilen linke tik alirsaniz o kadar cok kazaniyorsunuz. Uyelik baslangicindan sonra alexa ve pr degeri onemli degil.

Tabi ki herkes (bence) bir makale reklam alip da 30tl kazanmayi ister. Fakat 1-2 tl gercekten biraz dusuk kaliyor. Bu konuda haklisiniz fakat herkes 30-100 tl arasi bir ucret almis olsa (blogunun degerine gore) bence kimseden fazla ses cikmaz.

2ci konumuz kalite. Kimse 1-2 tl icin gercekten kaliteyi dusurmek istemez bu asikar. Fakat teklifler 30tl kimine 50tl verdigi zaman cezbedici olmuyor mu? Bence oluyor. Kaliteyi bu yuzden (para yuzunden) geriye atiyoruz.

3cu mevzu spam. Bence bumerang her blogcuya kendi yazdiklari reklam makalesini yayinlatmak yerine; herkese o konuda ozgun makale yazdirmali. Cunku verilen reklam basliklarini internette aratirsaniz ne demek istedigimi cok iyi anlarsiniz. Belki 30 sayfa ayni baslik, bu da spam oluyor google gozunde. ( kopya icerik).

Ozet gececek olursak: bumerang teklifleri bloglara ozgun olark kendi yazdirtmali ve paylasim, hit gibi seylerin hepsini goz onune alarak en az 5tl gibi bir rakam sunmali.
Bunun disinda ornegin 68 tl kazandiniz; bu kazancin 18tlsi vergiye gidiyor ve size aktarilan rakam 50tl oluyor. Hatirlatmakta fayda var.


Burada bahsetmeye çalıştığım / kaynak linkte yazan kişinin söylemeye çalıştığı; ne verilen para ne de ücreti..
Yazdığınız 3.mevzu. Onu diyorum sürekli; Aynı başlığı Google'de aratın (zaten yazan kişi de link vermiş yazıyı okursanız) birsürü site var.. Dediğiniz gibi spam. Bumerang'ın bizim adımıza yazmasını geçtim, doğru birşey değil yani bloğumu ziyaret etti falan.