AzX66 adlı üyeden alıntı

öncelikle çalışmanız için teşekkür ederim ama paketinizde iyileştirilmesi gerekenler var forumları inceledim tanıtım yapılan forumlar çöp forumlar olmuş yani tanıtım için açılan kullanıcısı olmayan forumlar var hatta düzgün bir forum bulamadım. Forum listenizi lütfen aktif forumlarla doldurun.Diğer tanıtımlar içinde çok olumlu yorum yapamayacağım tanıtım yapılan wordpress siteleri çöp siteler tanıtım yazısından başka içerik göremedim yani paket fiyatını hak etmiyor kısaca. İyi şeyler söylemek isterdim ama söyleyecek nokta bulamadım. Sıralamaya gelirsek bir ana kelimede 50. sıraya çıktı gün içinde 52 ye daha sonra 57 ye düştü şimdi 105.sırada ama gene siz kendiniz karar verin rapor burada https://yadi.sk/i/BhgdUeqRpWRg2

Anahtar kelimenizin çalışmaya başlamadan önceki hali ve şuanki halini görebilirsiniz. Tekrardan sorgulama yapacağınız zaman 57. sırada olduğunuzu sizde göreceksiniz ki Google dalgalanmaları yeni yeni durulmaktadır.

Forum tanıtımlarından gerekli backlinkler sağlanabilmektedir. Anahtar kelimenizde de birkaç gün içerisinde düşüş yaşandığını görüyorsunuz. Bu sayede paketlerimizin etkisi olduğu ortaya çıkmaktadır.

Yine de yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederim.