Ek Olarak:
select ad, MIN(para) from kisilertest group by ad having count(*) > 1
Bu işine yarayacak
Şunu da belirteyim having count(*) > 1 bunu kaldırırsan isimden 1 tane olanlarda listeye eklenir eklersen mehmet adında sadece 1 kayıt varsa göstermez listede
Bu işine yarayacak
Şunu da belirteyim having count(*) > 1 bunu kaldırırsan isimden 1 tane olanlarda listeye eklenir eklersen mehmet adında sadece 1 kayıt varsa göstermez listede
Ek Olarak:
select ad, MIN(para) from kisilertest group by ad having count(*) > 1
Bu işine yarayacak
Bu işine yarayacak
("SELECT ButunStoklar.[FirmaAdi], ButunStoklar.[StokKodu], ButunStoklar.[StokAdi], ButunStoklar.[Adet], ButunStoklar.[Fiyat] FROM ButunStoklar WHERE (((ButunStoklar.[StokKodu]) In (SELECT [StokKodu] FROM [ButunStoklar] As Tmp GROUP BY [StokKodu],[StokAdi],[Fiyat] HAVING Count(*)>1 And [StokKodu] = [ButunStoklar].[StokKodu] And [StokAdi] = [ButunStoklar].[StokAdi] )));", conn);
ben böyle birşey yaptım stokkodu ve stok adı aynı onları çekiyor ama hepsini çekiyor ben stok kodu ve stok adı aynı olanların en küçük para değerini çekmesinin istiyorum mın(fiyat) bu kodu nereye ekleyeceğim bulamadım.