isousluer adlı üyeden alıntı

Bazı arkadaşlar öyle yorumlar yapmış ki sanki yazıyı hiç okumamışlar. :) Ayrıca Bumerang'ı Adsense ile kesinlikle karşılaştıramazsınız. Çünkü kulvarlar farklı.

Ek Olarak: Birde hepimiz kulliyen yalancıyız diyen arkadaş kendi adına konuşsun. Son olarak da Adsense'de dediğiniz reklamlar nedense bende engelli. :)


Adsense ile Bumarang'ı kıyaslamıyoruz zaten ! Reklam verenin kim olduğuna bakmaksızın, yanıltıcı olup olmadığını tartışıyoruz.

Bloğun da African bilmem ne zamazingosu reklamları çıktığı sürece senin adına da konuşurum. Bir kontrol et istersen. Bas bas süper zayıflama hapının reklamı fing atıyor bloğun da. :)
Külliyen yalancısın 0,10$ için o reklamı yayınlıyorsun. Bu yalancılık kelimesini de hemen çocukca algılamayın, misalen söylüyorum. Mecazi o mecazi... Kimsenin dürüstlüğünü tartışmayacağımız gibi reklamı yayınlayanlara da yalancı,püü, kaka diyemeyeceğimizi anlatmaya çalışıyorum.

Çok zorunuza gidiyorsa yayınlamazsınız, yayınlayan siteye de girmezsiniz olur biter. Alan razı veren razı. Google verilerine göre önemli bir çoğunluk bu reklamları yayınlamak istiyor. Bitti...
Hiç azımsanmayacak sayıda ki web sitelerinde pis pis reklamları yayınlayanlar var. Onlar bitti de hoş bir bayanın Sony reklamı mı dokundu yani?

Benim gözüm de, onca pisliğin içinde ki en masum en dürüst reklamlardan biridir.
Bir blog yazarının hit çekmek için yazdığı çalakalem bir yazı işte. Dürüstçülük oynamak istiyorsa ilk önce yukarı da bahsettiğim reklamları yayınlayan o pis siteleri eleştirsin.

Unutmamak gerekir; reklam reklamdır ve reklamcılığın zaten %50'den fazlası da yalancılık üzerinedir.