Güzel düşünce lakin php forumuna konu açtığımda zaten 2 3 gün sonra mesaj geliyor. Birde bu eklenirse cevaplayacak kişi bulamayız. Birde belki seviyesi düşük ama daha önceden yaşadığı için sorunu çözmüş olabilir bu da çözüme ulaştırabilir illa bildiğini kanıtlaması gerekmesi biraz sıkıntılı durum oluşturabilir
Ama işte ne yazıkki bu durum bu kadar basit değil. Haksızsınız demiyorum haklısınız fakat, insanları dolandırma da çığır açtılar artık. Yeter diye düşünüyorum.
Çok mantıklı bir fikir hocam şunu söylemek istiyorum herkesin bilgisi sınırlıdır ve bilgi,emek bir insan için en önemli parçadır ucuza satılması acizliktir.
Kesinlikle hocam, herkesin bildiği kendine mantığıyla yaşıyoruz. Bence bu durumun bir çok konuyu çözecektir
Ek Olarak:
Herkes bildiğini iddaa edebilir ama gerçekten bilen kişi zaten kendini belli ediyor :) Güzel düşünce ama uygulanması biraz güç.
Bu konuda size katılıyorum fakat, emin olun hiç bir şey bilmeden kendini üste çıkartan o kadar akıllı varki :) Geçen gün açılan bir şikayet konusu vardı. Burada tabiki belirtmeyeceğim. Ama adam birçok kişinin canını yaktı. Neden? Birşey bildiğini sandı herkes