Site Adresi: androidliyiz.net
İstenilen Fiyat: Satıldı
Sitenin Kategorisi: Android - Oyun - Uygulama - İndir
Site Analiz Bilgileri: Link
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet
Banlı Olduğu Sponsor: Bilinen ban yok.
Banlı Olduğu Arama Motoru: Bilinen ban yok.
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: WP
Özel Notlar:

✓ [B]1000'den fazla özgün ve düzenli paylaşım bulunmaktadır.

3 Yıllık Domain (90tl) + 1 Yıllık Limitsiz Hosting (120tl) de dahil.
✓ 3.2K Facebook Sayfası + Twitter Sayfası + [/B]Bolca Hit Getiren Tumblr Sayfası
✓ 150tl'ye yaptırılan ve toplam 4100+ indirilmeye sahip, siteyi tüm Android cihazlardan takip edilmesini sağlayan [B]Android uygulaması!

✓ 110tl'lik yapılan Reklam Çalışması
✓ Sitede ayarlayabileceğiniz link yönlendirmesi mevcut.
✓ Cache sistemi ile tüm önbellek kalıntılarını temizleyebilir siteyi temizde tutabilirsiniz.
✓ Seo Ayarları Tam ve Özenlidir.
[/B]

Neden Satıyorum?

Ben siteyi "site açayım da para kazanayım" diye değil, boş zamanlarımı tecrübe ve deneyim olarak değerlendirmek için açtım. İlk başlarda kazanç elde etmesem de site ve yazı düzenlerinin tertipli olmasına çok dikkat ettim ve siteyi yazı yığını haline getirmektense ziyaretçilerin site içerisinde gezerken sıkılmamalarını ele aldım. Her gün güncelliğini koruyacak kadar vakit ayırabildiğim site, gün geçtikçe büyüdü ve reklam anlaşmaları (webtekno, android oyunlar ve diğer referanslar) başladı. Ve site ben daha reklam vb. vermek için bütçe bile ayırmadan belli bir noktaya kadar ilerledi. Bundan sonra site tanıtımları vermeye karar verdim 3-4 siteye uzun ömürlü reklam vermeye başladım. Sonra siteye yeteri kadar vakit ayırmadığımı fark ettim, bir de üstüne üniversiteye hazırlıkları başlayacağını düşünürsem ilerde hiç ilgilenemeyecek ve site ziyan olmaktı. Sitenin potansiyeli yüksek olduğunu düşündüğüm ve kişisel sıkıntılarım olmasa satacağımı hiç düşünmediğim bir site. Ve böylece vaktini ayırabilecek webmasterlara devretmeye karar verdim.