-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Takı Tasarım
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar ben bir online gümüş takı mağazası açtım 2 ay oldu açalı 140 tane falan ürün yükledim kendim takı tasarımcısıyım ürünlerin çoğu kendi tasarımım başka yerde yok ama mecbur olarak her yerde olan ürünlerdende koydum. Şimdi amacım gümüş kolye olayında yükselmek siteyi açtıktan sonra 3 tane tanıtım yazısı, 3 tane pr 3 kaliteli backlink aldım. Birde genel bir backlink çalışması yaptırdım. Şimdi tekil hitleri günlük 10-15 ne önerirsiniz siteyi büyütüp satışları arttırmak için ? Ben mesleğimde kendime güveniyorum ve gümü takı işinde zirveye oynamak istiyorum.
Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Merhaba E-ticaret konusunda yardımcı olabilirim telefon bilginizi pm olarak gönderirseniz sevinirim. Teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Profesyonel Seo Danışmanı
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Ana anahtar kelimenizin description - title da olmasına özen gösterin. Web sitenizin bir yerlere gelmesini istiyorsanız doğal kaynaklar tarafından desteklemek için yatırım yapmanızı tasvip ederim. Site içi gerekli tüm unsurları tamamlasanız dahi bu rakiplerinizden ön planda olabilmeniz adına %35 lik bir etken olur. %65 lik dilimde dışarıdan desteklemeniz gerekir.
İyi çalışmalar dilerim