ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle güzel etkinliğiniz için teşekkür ediyorum. Ben bir içerik yazarıyım, birçok seo uzmanı olan ve olduğunu iddia eden arkadaşlarla da çalıştım iç seo için. Birçoğu içeriğin eş anlamlısı kullanılmadan tamamen özgün olmasından yana.

Ama bazı kendini içerikçi zanneden arkadaşlar diyor ki "100 kelime seo'ya zararlıdır". tabi bunu genelde konu baltalamak için "eleştiri" adı altında yazıp müşteri kaçırmak için yapıyorlar.

Siz içerik uzunluğu, kısalığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Öncelikle siz baltalamak isteyenleri hiç bir şekilde dikkate almayın. Söylediklerini dikkate alın, eleştirileri dikkate alın ama karalamalardan, eleştirilerden dolayı sakın yaptığınızdan vazgeçmeyin SAKIN !

Web sitelerde bulunan içeriklerin uzun olması tabiki yararlıdır ama ucu bucağı belli olmayan laf kalabalığından başka birşey olmayan bir yazıyımı tercih edersiniz yoksa değişik yönleriyle ele alınmış ortalama standarta uygun akıcı anlatımlı bir yapıya sahip yazıyımı.

Çok kısa olmamak kaydıyla uzun yada kısa çok fark yoktur önemli olan ziyaretçi geldiğinde okuduğunda memnun kalmalıdır. Asıl amaç hedef odur.

İçerik uzunluğu sitenin kategorisine, sektörüne göre değişebilmektedir. Film sekötünde 500 kelimelik bir makale yazmak ve filmi en detayına kadar anlatmak akıl işimidir ?

Yada hiç bilmeyen bir kişiye seo yu anlatırken 100 kelime ile anlatmak akıl işimidir ?

Doğru ve orantılı olmalıdır.

Şuan size verdiğim cevap ortalama 125 kelimedir sizce yeterli gelmişmidir ?

Ek Olarak:

:) Başarıları kabul ediyoruz ancak " Zeo " dan bir anlam çıkaramadık yinede teşekkürler :) <3

Ek Olarak:

ramazankonur adlı üyeden alıntı

ozaman söyle baslayalım :D www.youtubevideoindirme.net sitemde günlük 3.5 4k hit alıyorum.tek reklam var kullanıcıyı yormamak için.seo için biçok düzenleme yaptım.size göre eksikliklerim nelerdir bilgilendirebilir misiniz

Oo Güzel hitleri siz çekiyorsunuz desenize güzel. Sitenizde öyle bu niye böyle şu şöyle olsun diyeceğim birşeye rastlamadım ancak text olarak yazı çok az sitede kod miktarına göre yazı miktarı, text miktarı daha fazla olmalı hatta kat kat fazla olmalı açıklamaları daha uzun tutarak text miktarını arttırmanız faydalı olacaktır.

Ek Olarak:

ZagorCan adlı üyeden alıntı

7 aylık sitemde 24.100 index var. Çoğu kişi index alamıyorum diye yakınırken benim bu kadar index almam normal mi ? site adresim csarenasi.com

Özelden de yanıtladığım gibi siteniz 7 aylık ise bu sayı fazla gibi ancak forum siteleri genelde bu şekilde olabiliyor. Kullanıcıların etkileşimine göre bu doğal sayılabilmektedir.

Ek Olarak:

SuatGülten adlı üyeden alıntı

daha iyi yerlere gelmek istiyorum hit çoğunlukla googleden gelmekte www.dizimp3indir.com önerileriniz nelerdir. ?

İlk tavsiyem temanı değiştir. 2. Tavsiyem siteye eklediğin o bir sürü meta tagı kaldır.

Kaldır derken ana sayfada olmasın yazı içlerinde yine biraz ideal olabilir ama önermiyorum ana sayfada öyle durmasınlar.

Ek Olarak:

ankarali87 adlı üyeden alıntı

hocam bu güzel düşünce için teşekkürler. Wordpress bir site kurulurken ilk yapılması gerekenler, eklentiler gibi bilgi verebilirmisiniz...

Öncelikle seo eklentisi bence kullanın yani tamam bazen sıkıntı çıkartıyorlar ama onlar lazım. Ama güncel olanları ve kaliteli olanları kullanın örnek olarak benim tavsiyem All İn One Seo Pack dır.

Öncelikle şöyle bir oturun site açmadan önce deyin ki kardeşim ben ne sitesi açıyorum bir kağıda bakın bilgisayara değil kağıda not edin.

Sonra Titlesini, Description'unu belirleyin. Daha sonra ben bu temayı kullanacam ben bu eklentiyi kullanacam hepsini not edin. Gereksiz eklenti kurup kurup kaldırmayın.

Temayı sürekli editleyip oynamayın herşey hazır olsun.

Asla ama asla beta ile başlamayın.