nazweb adlı üyeden alıntı

İçeriklerde başlık ve ilk cümlenin aynı olması google algoritma açısından sorun olur mu?
mesela
Alt veya üst başlığım Çocuğun ateşi nasıl düşürülür?
İçeriğimin ilk paragrafı da
şu şekilde
Başlık Çocuğun ateşi nasıl düşürülür
İçerik;
Çocuğun ateşi nasıl düşürülür?
Cevap
....
Yani doktora sorup cevap alır gibi, bazı içeriklerimi bu şekilde hazırladım %5-10 kadarı böyle

Başlıkla birebir olmasını önermem ama ilk paragrafın başında anahtar kelimenin geçmesi önemli.

Ek Olarak:

nbrknk22 adlı üyeden alıntı

Reklam kokan hareketler diyorsunuz :)

Hayırlı akşamlar.

Reklam kokan değil hocam orada paylaştığımız bilgiler buradaki herkesin işine yarayacak. Orada paylaşılan içerikleri her daima burada paylaşmayacağım, isteyen girsin oradan okusun web sitesi bunun için var dimi?

Keşke siz de insanların faydasına olan bir site açsanız da buraya koysanız biz de her gün girsek :)

Ek Olarak:

BiELOF adlı üyeden alıntı

Karışmak gibi olmasın diyeceğim. Fakat; Arama Motoru Optimizasyonu adı altında konu açmanız güzel diyelim.

Buradan bazı dikkat çekici konular açıp siteme ziyaretçi çekerim düşüncenizde güzel.

Fakat. Benimde aklıma şöyle konular geliyor.

SEO firması olarak yola çıkıyorsunuz. Doğru mudur?

Sayfa: bigbilisim.com/hitli-site-nasil-yapilir/

Keywords (Anahtar Kelime) kullanıyorsunuz. Yanlış.
Paragraflar arasında "Fazladan Boşluk" olması her zaman yanlıştır. (Sayfa kaynağına bakıp görebilirsiniz.)

SEO Hakkında Daha Çok Bilgi İçin : www.bigbilisim.com/category/seo-blog/

NOT : Bu hitlendirme çalışması tarafımızca denenmiş ve %90 oranında başarıya ulaşmıştır. Anlatımı birazcık özet şekilde gerçekleştirdik çünkü uzun uzun anlatmaya kalkarsak ne sayfa yeter ona ne de başka bir şey. Siteyi açarken webmaster tools kaydının yapılması gibi yerlere değinmedik ve üstü kapalı bir anlatım yaptık. Dileyen olursa yorum yapabilir ve aklına takılan tüm soru işaretlerini konu altında sorabilir. Biz de değerlendirerek cevaplandırırız. Yazılarımız devam edecek Big Bilişim olarak bizi takip edebilirsiniz.

Biçim Etiketleri tam anlamıyla kullanamamışsınız ve "STRONG" biçim etiketi Toplam 16 adet olması yanlıştır.

Sitenizde favicon kullanılmıyor. Yanlış

Hele ki kullandığını görsel konusuna değinmeyeceğim bile. (Bana göre tamamen yanlış.)

Yinede paylaşımlarınızın devamını beklerim.

İşlerinizde bereketli ve bol kazançlar elde etmenizi Rab'bimden niyaz ederim.

Hayırlı geceler.

Hocam öncelikle merhaba, burdaki amacım siteye hit çekmek değil fark ettiyseniz ticari bir amacım da yok zaten çok büyük bir şirkette SEO uzmanı olarak çalışıyorum.

İkincisi SEO firması olarak başlamadık o işe bir hevesle insanlara bilgi aktarmak amaçlı açtım. Bizim o siteye ihtiyacımız yok sadece bilmeyen kişiler öğrensin diye. Ben sayısız kişiye ücretsiz SEO danışmanlığı veriyorum ticari bir amaç gütmeden.

Üçüncüsüne gelelim anahtar kelime kullanmanın yanlış olduğunu söylüyorsunuz. Size kim söylediyse öyle bir şey yok. Bugün girin bakın en büyük haber sitelerine haberlerine etiket giriyorlar mı girmiyorlar mı? Anahtar kelime yanlış olsaydı wordpress anahtar kelime bölümünü komple panelden kaldırırdı.

Dördüncüsü paragraflar arasında boşluk var evet doğru insanlar daha kolay bir şekilde okuyabilsin tüm satırlar iç içe olmasın diye yaptım. Bu zararlı bir durum değildir aksine kullanıcı odaklı yapılan bir şey olduğu için yararlıdır. Hiç zararını görmedik şuana kadar.

Beşincisi strong etiketi 16 tane yok, orada 4-5 adet var ve bu normal bir şey siz nereye baktınız bilmiyorum. Baktığınız yer sitenin footer bölümündeki yazılardaki boldları da içerisine alıyor. Ama bir zararı yoktur bilmenizi isterim.

Altıncısı favicon kullanmıyoruz. Evet kullanmıyorum bir sebebi yok ihtiyacımız da olduğunu düşünmüyorum. Artısı veya eksisi de yok ama siz öyle istiyorsanız koyayım bir favicon.

Sağlıcakla hocam.