Değerli forum üyeleri hepinize merhabalar. Başlıktan da anlaşılacağı gibi bu işte yeni ama farklı bir yüz,farklı bir soluk olmak istiyorum. Bu kısmı kadarki cümlelerimi okuduğunuzda eminim ki hepinizin kafasında bazı sorular, soru işaretleri oluştu. Sonuçta burada bu işi yapan onlarca kişi ve kurum var. Neden beni tercih edeceksiniz ki? Ben kafanızda oluşan ya da oluşması muhtemel bu soruları yanıtlayarak hem kendimi hem de yapacağım işi ve prensiplerimi size sunarak bir giriş yapmış olayım.

Kimim ben?

8 yıllık tecrübe ve bu 8 yılını da 6 farklı devlet okulunda çalışmış bir Türkçe Öğretmeni.

Neden bu iş?

Aslında bunu tek bir nedene bağlamak doğru olmaz. Ama şu an için en önemli nedenin tamamen duygusal olduğunu söyleyebilirim. :) Burda ilk prensibim de karşınıza çıkıyor. Dürüstlük. Önce nedenimi sonra da dürüstlük konusundaki yaklaşımımı anlatayım. Bir kitap yazıyorum. Aslında bir kitaptan da öte yazdığım kitapla entegreli internet sitesi, mobil uygulama ve uzaktan eğitim sistemini içeren bir oluşum. Bu oluşum için gerekli maddi kaynağın bir bölümünü bu şekilde sağlanmayı planlıyorum. Zaten bu siteyi ve bu işi de keşfetmem wordpress aramalarım esnasında oluştu. Bir haftalık bir inceleme süreci, daha sonra karar verme aşaması ve sonuçta şu an okuduğunuz konudaki sonuç. Bu işte maddi bir beklentim olduğuna göre de bunu başarabilmek için işimi tam yapmalı hatasız sonuçlar ortaya çıkarmalıyim. İkinci neden yazmayı ve araştırma yapmayı çok sevmem olarak söyleyebilirim.

Hangi tür işler yapacaksın?

Haber siteleri editörlüğü ilk etapta tercih sebebim. Diğer türler için de kapım her zaman açıktır. :)

Prensipler neler?

İlk prensibim dürüstlük. Benden bir konu hakkında makale yazmamı istediniz. Eğer o konu hakkında kendimi yeterli ya da tam anlamıyla değil ama kısa sürede iyi bir seviyeye gelecek şekilde görmüyorsam asla o işi almam.Önce iş hakkında konuşuruz .(Bu durum makaleler için) iş için kendimi yeterli görürüm. Önce bir ön araştırma yaparım. Bu genelde 10-15 dakika sürer. Ondan sonra size yazının nasıl olacağı, kaç kelimeden oluşabileceği ve size teslim süremi belirtirim.Benden minimum 300 kelime ve üzerinde olabilecek bir makale için 100 kelime sınırı yazmamı ya da tam tersi 100 kelimeden oluşabilecek bir makale için de 300 kelime yazmamı isterseniz malesef olmaz. Çünkü unutmayın ki yazdığım her yazı önce beni sonra sizi temsil edecek. Kalemimden çıkan bir kelimenin bile kalitesinden bu bağlamda asla ödün veremem. Kendimi yeterli görmediğim ya da içerik olarak eksik ya da fazla durumlarda asla iş kabulü olmaz.Eğer yazdığım yazıda anlam karışıklığı, cümle bozukluğu veya bir yazım yanlışlığı bulursanız o yazıdan para almam.Bu sahip olduğum mesleğim için bir utançtır benim için.

İletişim nasıl?

İşin hem güvenirliği hem de hızı açısından benimle önce özel mesaj yoluyla iletişim kurunuz. Sonra size vereceğim telefon numarası aracılığıyla WhatsApp üzerinden gerekli şartlar görüşülür. Yeni olduğum için anlaşılan ilk makale gönderilir eğer beğenilmezse herhangi bir ücret alınmaz.


Hangi konular?

Eğitim, spor, tarih, edebiyat, sağlık, kültür, gündem, siyaset, televizyon... Konu yelpazesi genişletilebilir.

Ücretler?

100+ 1.5tl
200+ 2.5tl
300+ 3.5tl

Haftalık ve aylık için sadece özelden lütfen .


Ödeme koşulları?

Ziraat Bankası, Ing Bank ve Enpara.