lostyazilim
tr.link

Yeni Bir Alan Adı Aldım Değerlimi Sizce ?

24 Mesajlar 2.595 Okunma
acebozum
tr.link

GuestLion GuestLion WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ö**
  • Mesajlar 852
  • Beğeniler 340 / 340
  • Ticaret 39, (%100)
Her ikiside az bulunur. Diyelimki 100 tantunici var. Bunları kaçı aynı anda seoda yapabilir? Yada kaç seocu tantuni yapma ustasıdır?

Seo cu tantuniye evinde yaparken tantunici seoyu işinde yapar... Yani farkı bu sanırım :)

İki kavramda aynı kapıya çıkmıyor mu hocam

Yani bu demek oluyor ki bir metaya değer veren o kişinin o işle kesişen alanıdır. Ne kadar çok kesişme alanı genişse o kadar çok değerli olacaktır.

googleasistan
webimgo

Bahadir32 Bahadir32 Satılık domainler Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Feel
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 203 / 219
  • Ticaret 27, (%100)
Domain ismi güzel hayırlı uğurlu olsun hocam

Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
.com olsaydı çok enteresan işler çıkabilirdi ortaya. tulumba.com'la e-ticarete girişildiyse, tantuniyle neler olmazdı. yine de, arkadaşların dediği gibi; yemek siteleri için gayet iyi domain. hayırlı olsun

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
iskenderkebap.net boşta

Ek Olarak: patlicankebabi.com

wmaraci
wmaraci

emrecelen emrecelen Uğraşıyorum. Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Girişimci Aday Adayı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)

Bahadir32 adlı üyeden alıntı

Domain ismi güzel hayırlı uğurlu olsun hocam

Teşekkür Ederim , Bahadır hocam peki tahmini kaç $ civarı satışı gerçekleşebilir ?

Doruk adlı üyeden alıntı

.com olsaydı çok enteresan işler çıkabilirdi ortaya. tulumba.com'la e-ticarete girişildiyse, tantuniyle neler olmazdı. yine de, arkadaşların dediği gibi; yemek siteleri için gayet iyi domain. hayırlı olsun

Haklısınız hocam ama .com bir firmaya ait ve hiç boşa salacak gibi gözükmüyor bende .org boştayken kaçırmayayım dedim , Teşekkür Ederim bu arada ve alan adı kaç $ civarı satışı gerçekleşebilir ?

HeroTürk adlı üyeden alıntı

iskenderkebap.net boşta

Ek Olarak: patlicankebabi.com

Biraz uzun geldi hocam acikcası fakat değerlendirebilirim veya başka arkadaşlarımız değerlendirebilir öneriniz için Teşekkürler.

Bahadir32 Bahadir32 Satılık domainler Kullanıcı
  • Üyelik 23.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Feel
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 822
  • Beğeniler 203 / 219
  • Ticaret 27, (%100)
Şu bu diyemem şimdi en az xxx TL lere gitmesi lazim tabi alıcı çıkar mı onu bilemem e ticaret için değerlendirilirse iyi para eder

Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu

• Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Bu tarz domainlerin kıymeti alacak kişinin kafasındaki projeye bağlı eLeqantss

Bir SEO'cu 250 TL teklifle de gelebilir yada bir yeni girişimci tantunici 1000 TL ile. Tavsiyem AlanAdlari.com üzerinden de teklif usülü satışa koyup, acele etmemen.

• Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)

Bahadir32 adlı üyeden alıntı

Şu bu diyemem şimdi en az xxx TL lere gitmesi lazim tabi alıcı çıkar mı onu bilemem e ticaret için değerlendirilirse iyi para eder

Türk Lirasına Satmayı düşünmüyorum hocam fakat teşekkürler .

Doruk adlı üyeden alıntı

Bu tarz domainlerin kıymeti alacak kişinin kafasındaki projeye bağlı eLeqantss

Bir SEO'cu 250 TL teklifle de gelebilir yada bir yeni girişimci tantunici 1000 TL ile. Tavsiyem AlanAdlari.com üzerinden de teklif usülü satışa koyup, acele etmemen.

Doruk hocam alanadlari.com üzerine satışı koydum fakat her şey için para istiyor +10.000 TL hemen al fiyatı için 100 TL , Açık arttırmaya koyabilmek için 10 TL gibi fiyatlar istiyor ve hangisini yapacağımı inanın şuan bilmiyorum acelede etmiyorum eğer alanadlari hakkında bilginiz var ise hocam izlemem gereken yol hakkında yardımcı olabilirmisiniz sizce açık arttırma kısmını satın almalımıyım ?

• Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
5 haneli rakamlara satmanız gerçekten zor, COM domainler ancak o rakamları görebilir diye düşünüyorum.

Açık arttırma hizmeti almadan da satışa koyabilirsiniz. İlk olarak nameserver ayarlarınızı ns1.alanadlari.com ve ns2.alanadlari.com olarak ayarlamanızı tavsiye ederim, daha sonra sağ tarafta bulunan HESABIM sekmesinden Alan Adlarım sekmesine gidin. Domain listesinin sağ tarafında Optimize bölümüne tıklayıp, Satış Sayfasını Etkinleştir'e tıkladığınızda buna benzer bir satış sayfasına sahip olacaksınız

Böylece hem alanadı pazaryerinde domaininiz listelenir, hemde dışarıdan gelen ziyaretçilerin teklif vermesini sağlayabilirsiniz

• Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Ç**
  • Mesajlar 385
  • Beğeniler 79 / 116
  • Ticaret 34, (%94)

Doruk adlı üyeden alıntı

5 haneli rakamlara satmanız gerçekten zor, COM domainler ancak o rakamları görebilir diye düşünüyorum.

Açık arttırma hizmeti almadan da satışa koyabilirsiniz. İlk olarak nameserver ayarlarınızı ns1.alanadlari.com ve ns2.alanadlari.com olarak ayarlamanızı tavsiye ederim, daha sonra sağ tarafta bulunan HESABIM sekmesinden Alan Adlarım sekmesine gidin. Domain listesinin sağ tarafında Optimize bölümüne tıklayıp, Satış Sayfasını Etkinleştir'e tıkladığınızda buna benzer bir satış sayfasına sahip olacaksınız

Böylece hem alanadı pazaryerinde domaininiz listelenir, hemde dışarıdan gelen ziyaretçilerin teklif vermesini sağlayabilirsiniz

Hocam teşekkür ederim zaten şuan sayfanın ayarlamasını gerçekleştirdim , 5 haneli rakam düşüncem 2-3 girişimci kişiler ve abilerim ile görüşmem sonucu minimum 2.000 ila 4.000 $ civarı satışını gerçekleştirebilirsin dediler o yüzden bu tür bir düşünce içerisindeyim ve fikrim şu ki alan adı piyasasında ne olacağı pek belli değil adamın teki çıkar sağlam bir projesi ve yatırımı var ise 5 hane değil 6 haneli rakamlar bile verebilir diye düşünüyorum hocam ben ama tabii öneriniz için Teşekkür ederim.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al