Öncelikle Fiyatlandırmalar;




Bu sonuçlar, AdMatic'e ait. 78 reklam gösterimi : 0,06 TL - 5 Günlük sonuçlar.





Bu sonuçlar ise, Desk-Five'a ait. 6 Reklam Gösterimi : 0.13 TL - 2 Günlük Sonuçlar.


Reklamlar aynı şekilde ve aynı boyutta yerleştirilmiştir.

Ama AdMatic'in Destek Görevlilerini Taktir Etmem İle Birlikte,
Desk-Five'ın Ticket sistemini farklı ve kötü buluyorum.

AdMatic'in görevlileri işini hızlı yapıyor. Bazen 30' içerisinde bile yanıt almanız mümkün oluyor.

Ancak Desk-Five'ın Ticket Sisteminde siz kayıt olduğunuzda size bir yetkili atıyor ve sizin tüm Ticketlerinizle bu görevli ilgileniyor. Fakat bu görevli sadece size atanmıyor.
Ve bu sistem de geri dönüş sağlamaları, 1 güne kadar sürebiliyor. 2 Gün boyunca E-Mailimi kontrol ettiğimi biliyorum.

Onay Sistemleri ?



AdMatic, Destek Sistemleri gibi bu konudada hızlı. 1 iş günü içerisinde onay alabiliyorsunuz. Ancak kendilerinin tutumu yanlış, onların ismini tamamen indirme departmanından oluşan bir siteden, Falcon-Mta'dan almıştım. Ancak geri dönüşlerinde ilk olarak onaylamadılar. Sebebi, Web-Sitemde basit bir yönlendirmeden oluşan "Download" butonundan dolayı onaylanmamasıymış. Destek ekibiyle, konuştuğumda hallettik. Yeni bir E-Postayla kayıt aldım ve onaylandı.


Desk-Five'de ise, 14 gün süre içerisinde onaylanacağı belirtilmiş. Ve ben 16. günde onay aldım. :D Ancak destek ekipleriyle, sürekli görüş halinde olursanız 2. gün dahi onaylanabilir. Biraz sorumsuzlar.



Sonuç olarak görüşlerim;
Benim tavsiyem, Desk-Five kullanmanızdır. Destek ekibiyle onaylanma sürecinden sonra zaten pek bir, muhabbetiniz geçmiyeceği için kazanç olarak sağlam miktarlar elde edebilirsiniz.

Bu 2 Firma hakkında sorularınız var ise, elimden geldiğince yanıtlarım. Yorumdan sorabilirseniz diğer arkadaşlarda yararlanabilir. Ancak yinede ÖM yoluyla ulaşabilirsiniz.

Okuduğunuz için teşekkür ederim. İyi günler.