garanti proje diye bir şeyin var olduğuna inanmıyorum. bkz:en garantili şey devlet memurluğu ama karşıdan karşıya geçip öldüğünde o kadarda garanti değil :) bir şeylerin ya tutuma ihtimali vardır ya da tutulmama ki her iki ihtimalde koca bir değişkendir myspace bunun en güzel örneği kaldımı kullanan yahu
Hocam zaten garanti oranı (sağlam yapılırsa) dedim :)
Ek Olarak:
Üstü kapalı olarak sektörü pm atar mısınız?
Olayda bu hem zevke hemde kullanıcıların tüm ihtiyaclarını gidere bilecegi bir sistem olucak ilk olarak bir site ileride belikide bir windows yazılımı olarak büyük bir dost olucaktır kesinlikle :)
Ek Olarak:
maliyet 5000-8000 ve aylık geliri 5000 mi? başkasına hiç muhtaç olmayın bankadan kredi çekip başlayın işe...
Maddi yönden zaten zorlasam olur asıl istegim kolu uzun kişiler böylece türkiye capında olmak amacındayım. veya global
Ek Olarak:
projeyi pm olarak atarsan inceleme fırsatım olur
Ciddi iseniz pm göndere bilirim ama konu ve sistem hakkında bilgi veremem örnegin ne tür bir sistem olacagı vb
Ek Olarak:
Nasıl bir sistem olduğunu üstü kapalı belirtseydiniz iyi olurdu. Örneğn. e-ticaret veya sosyal medya gibi
%65 Üstünde internet kullanıcıları ve oyunculara hitaben bir şey olucaktır ama yüksek gelirli bir şey olucaktır.