Neden tartışıyorsunuz ki ?

Görüldüğü üzere herkesin kendine göre başka bir çözüm önerisi var, ama hiç biri sonuç değil.

Ülkemizde kuralları dinleyen var mı ? en basitinden soruyorum bakın en basiti, internetten film izlemek yasak bir şey değil mi ?, peki yasakmış gibi davranan var mı aranızda ? Yok.

Demekki neymiş, insanın başta kendisine hüküm verebilmesi gerekiyormuş, o zaman sizin burada konuşmanızın ne anlamı var ?
Desem ki şuan gideceğim ve bir kadına taciz edeceğim (ki yanlış olduğunu bende biliyorum ve karşı çıkıyorum), ama hanginiz bana engel olabilirsiniz ? haberiniz bile olmaz değil mi burada yazmasam, aynen öyle televizyona çıkmadıkça, haber sitelerine düşmedikçe haberiniz bile olmaz, ki kim bilir şuanda dünyada kaç milyon insana tecavüz ediliyor ve medyaya yansımadığı için kimsenin haberi olmuyor, o zaman bana söylermisiniz cezanın ne anlamı kalıyor ?

Ceza verebileceğiniz kitle sadece medyaya yansıyıp yakalanan kısıma olacak, sonra ne olacak ? insanlar daha tedbirli tecavüzlere başlayacak, örneğin kız çocuklarını sokaklarda yalnız yakalayacak ve tecavüz ettikten sonra iz bırakmadan öldürüp gömecekler, daha basit bir planı olan var mı ? o zaman ne olacak ? cezayı kime verecekler ? Peki ceza verilmediğinde ne olacak ? insanlar meillenecek ve daha da tecavüze yönelecekler değil mi ? peki o halde cezanın anlamı ne ? hiçbirşey, cezayı eledik.

Elimizde ne kaldı ?

Kadınların kendini savunması değil mi ? evet aslında mantıklı, ama nasıl olacak ? görüyoruz çocuğa öğretmeni taciz ediyor, okula mı yollamasınlar ?, sokağa mı salmasınlar, o zaman bunu da eledik.

Ne kaldı ? Şeriat,

Şeriat'e kim uyacak ?, her gün alkol alan, eli yüzü değişik maddeler tüketmekten genç yaşta solmuş, Avrupalılar gibi olacağız diye özenti bir devlet olmayı aşamamış halkımız mı ? sanırım buda değil.

eee Elimizde ne kalıyor, insanı insan etmek değil mi ?, insanı insan etmek.

İnsan nasıl insan olur, nefsine hakim olarak.


Biliyorum aranızda imanı olmayan, Allah'a inanmayan var, ama hepiniz biliyorsunuz ki, kendinizi tutamadığınız, sanki kendi kendinizi yönetemiyor gibi hissettiğiniz, "aslında yapmak istemiyorum ama işte...." dediğiniz, lan olum neden yaptım ki acaba dediğiniz anlar oluyor, inkar edemezsiniz.

O zaman sizin de kontrolü zor olan bir nefsiniz var, işte o nefsi de dizginleyecek olan imandır.

Dini "gözlerini indirsinler" "harama bakmasınlar" "zinadan uzak dursunlar" diyen bir insan, eğer ki gerçekten dini üzereyse, öldürseniz yolundan dönmez.

Bakın zina etmesinler, taciz etmesinler demiyor, gözlerini indirsinler diyor, harama BAKMASINLAR diyor, yani daha bakmayı bile yasak kılan bir din, bırakın tecavüzü, tecavüze olanak verecek her ortamdan uzak durmayı savunur, o halde İman varsa Huzur vardır.

Bana atmayın taciz oranlarının haritasını, japonyanın oranlarını, onun bunun istatistiklerini, ben size Müslümanım diyerek namaz kılmayan, haftada bir, belki senede 3-4 kere namaz kılan, dua diye hastalıktan kurtulunca elhamdülillah diyerek geçiştiren, selamın aleyküm dedim diye kendini alim sananlardan bahsetmiyorum. Onlar yapar, onlar şeytana kapılmaya müsaittir.
Bana;
Namazını düzgün kılan, Kuran'ı okuyup uygulayan, Nefsim Temizlenmiştir diyenlerden, haram görünce gözünü indiren, şeytanı hissedince estağfrullah diyenlerden bunu yapacak gösterin tamam diyeyim dostlar, öyle aaa bak müslüman ülkelerde taciz çok diyerek gelmeyin bana. Hadi selametle.