Merhabalar,

Mevzuyu kısa ama öz tutacağım, yıllardır bilgisayar ile haşir neşirim, bir ucundan girip bir ucundan çıkarım ama hiçbir şey yapamıyorum.

Şöyle ki, photoshop ile kısa bir dönem uğraştım, bilgim var, lazım olan şeyleri halledebiliyorum, fireworks ile baya çalışmışlığım var onu da iyi kullanırım, adobe flash ile de az buz bilgi birikimim vardır, en azından zaman geçirtebilecek animasyonlar yapabiliyorum, üzerine düşersem haftalık çizgi filmler bile yapabilirim kısa kısa.
Html Css Php biliyorum, şu aralar çalışmakta olduğum bir proje var ama bittiğinde de beni mutlu edeceğini pek düşünmüyorum.
Makale falan yazarım, yazmak çok hoşuma gidiyor, ingilizcem de az buz var, üzerine düşüp birazını kendi bilgimle birazını translate yardımıyla ingilizce makaleler de hazırlayabilirim.
İnternet bilgim de var site nasıl açılır nasıl yükseltilir falan fistan az biraz biliyorum, adsense geçmişim de var onaylanmış kullanmışlığım var, üstüne ban yemişliğim de var, ama bir türlü gerçek bir girişime el atmış değilim.
Elin parmağını geçmez ama birkaç websitesi açmışlığım var, gerek blog olsun gerek forum olsun gerek kişisel sayfa olsun, ama ilgilenmiyorum, neden bilmiyorum 2-3 gün sonra hiç hevesim kalmıyor.

Ne yapmalıyım? nereden başlamalıyım, biliyorum aranızda websitesi gayet iyi yerlere gelmiş kişiler var, güzel paralar kazanıyorlar, birçok yan site açıp onlardan da para alıyorlar, ama ne yapmalıyım, bana lütfen bir yol gösterin.

Artık bir işe girip o işte ilerlemek istiyorum, ne yapayım film sitesi mi açayım, blog açıp alıntı ama özgün içerik mi gireyim, kişisel sayfa açıp günlerimi mi özetleyeyim, facebookda sayfa açıp hit mi kasayım, oyun sitesi mi açayım napayım, boş boş işlerle uğraşıyorum, artık gelir haline getirme zamanı geldi de geçiyor birikimlerimi :(