renpeli adlı üyeden alıntı

SunSky Ben sizin yerinize olsam birkaç tane kaliteli wordpress tema yapar Envato'da satarım. Geçen baktım ortalama satılan bir temanın bile 200 satışı mevcut. 50 dolardan 200 tanesi 10.000 dolar yapıyor. Bunları gördükçe kafamı duvarlara vuruyorum keşke zamanında php öğrenseydim diye.


Teşekkür ediyorum o konuya hiç girmemiştim, kolaymıdır zormudur bir bilgim yok araştıracağım bir kenara not ettim, script olarak blog tasarımları kodlayabilirim ama başka scriptlere entegre temalar nasıl yapılır pek bilgim yok teşekkür ediyorum :)

bTORUN adlı üyeden alıntı

bence blog en iyi tercih olur. hem herşeyi barındırabilir. hem de isteğiniz yöne genişletilebilir. özgünlük size hiti ve başarıyı getirecektir. photoshop vb bilgileriniz görsellerde de sizin özgün içerik sağlama işinizi kolaylaştıracaktır.

İnanın bunu çok defa görmüşümdür. hani "Akıllı düşünene kadar deli oğlunu everir" diye bir laf var ya hiç bekleme hemen başla bu durumda sizi gayet iyi anlıyorum. Vakit kaybetmeyin


Hocam peki yazdım yazdım ilerleme olmadı, kendimi nasıl telkin edeceğim, zihnimden "salla gitsin" lafını nasıl sileceğim onu yapamıyorum :(, bir de bahsettiğim gibi en iyi konu hangisidir bilemiyorum teknoloji blogları deseniz ortalık kaynıyor, haber blogları deseniz ohoo, kişisel bloglar da can çekişiyor bence, fikir kıtlığı sıkıntım var sanırım :(.

LeoneKG adlı üyeden alıntı

Bir şeyler mecburiyetten yapılmamalı. Bir ömür geçireceksiniz neticede. Ayrıca bu işleri yapan firmalar var. Staj ya da direkt çalışma ile de geliştirebilirsiniz kendinizi. Araştırın madem. Ayrıca kendinizi tam anlamıyla adayamıyorsanız, adayabileceğiniz şeyin karşınıza çıkmasını bekleyin.


Teşekkürler bakalım bekliyoruz ne çıkacak ne kaçacak :o




// ek olarak söylemeyi unutmayayım, ben biraz büyük düşünüp küçük kalanlardanım, mesela kanarya forumu açan bir arkadaş vardı konusunu okumuştum biraz önce, başardığından bahsediyordu, ama bana böyle kanarya forumu basit geliyor, hani içimden kim girerki sadece kanaryalarla ilgili bir siteye diyorum, oysaki çok kişi girebilir, adam kendince bir başarı kazanmış, ama ben küçük görüyorum, işe bak ki ben o başarıyı bile yakalayamıyorum, büyük işlere girmek istiyorum, kanaryadan başlamak yerine direk çiftlik kurmak istiyorum, umarım anlatabiliyorumdur :(